Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Így él egy átlagos...

mostanában mindig a 70 éves néni c. dalnak a szövege jár a fejemben.xd így él egy átlagos hetvenéves néni.o: xdd sztem ez is egy jó számuk a grenmának.˘˘ bár melyik nem az?

ja, és azt még le sem írtam ide, hogy mit álmodtam tegnapelőtt a grenmáról.*-* hát akkor leírom:
itthonról indulunk az iskolába, mert jön a sulinkba a grenma.*-* viszünk papírt is meg tollat is, hogy kérjünk majd autogrammot.˘˘ meg még mama is adott egy cetlit, hogy neki is hozzunk aláírást.xddd na. ott vagyunk hirtelen a suliban a német terem előtt. már hallom a grenma zenéjét. át van rendezve a terem.xd belépek és én tudom kívülről a számot.˘˘ nem úgy mint mások."xd a szám után jött az, hogy a grenma ossza ki az iskolai okleveleket a diákoknak.oo xd dóri olvassa a neveket, és ő adja át az okleveleket. és egyszercsak az én nevem olvassa.*---* kimegyek, és átadja nekem.xd aztán miután ennek vége, oda hátrajön, ahol énis ülök, és hozzászólok, elmondom neki, hogy mi a kedvenc számom tőlük.xd éés, ennyire emlékszem. autgrammot ezekszerint nem is kértem.o_o lehet, hogy majd egyszer folytatódik ez az álom, és akkor kerül arra sor.˘˘ de am tökmenő volt, hogy olyan zenekar van a sulinkban amit én szeretek, és nem vmi olyan, amit a többi hülye.^^ jókis álom volt.*---*

na. ennyit erről az álomról. galadrielékkel már beszélek holnap.*____* alig várom a találkozást.xd talán még találkozunk a beiratkozás előtt, ha nem, akk meg utána.

am gpx-n most olyan az event, hogy shiny swinubot kell keresni, márnemistudom mennyi idő alatt. és aki talál az kap asszem egy új noveltyt.*-* aki meg nem az nemtom mit kap, de az is vmit asszem.oo na most elmentem eme bejegyzést. ígyis írtam eleget, hogy legyen egy kis olvasnivalótok.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat