Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-07-09

Naháát. Írok :) Ma van 1 hete hogy szakítottam volt barátommal... majdnem 11 hónapig voltunk együtt, de már 2hónap után jelentkeztek elég súlyos problémák... konkrétabban ok nélkül vert. Aztán "megbánta"..."több ilyen nem lesz". Nem bánta meg, és sok ilyen lett ... :) Na igen, aki hülye az szenvedjen, mondanád. Dehát annnnnnyira reméletem, h majd tényleg jó lesz minden... aztán elkezdett elmászkálni "munkát keresni". Tudni kell, h ha muszály lenne se menne dolgozni. Vágtam én a dolgokat, h nő van a dologban. De gondoltam, amég BIZTOSRA nem tudom meg, addig fair játékos leszek. Múlt7 pénteken este elmentem hozzá (Pestről, mert itt vagyok bátyáméknál), tök fáradtan odaértem. Anyja közli velem: Ricsi nincs itthon. Igen, ezt már megszoktam. Utána kb 5 perccel megérkezett a busszal ("munkát keresett" nagyon este....). Elment mellettem és bement a szobájába. Elgondolkodtam. Utánamentem. Érezni lehetett a köztünk lévő távolságot, de tényeg, nem a dramatizálás miatt, komolyan "mondom". Én: Hol voltál? Ő: Munkát kerestem. Én: Hmm... és? Sikerült? Ő: Nem, úgyhogy holnap is kell mennem.
Okéoké, ennyi elég volt a témáról. Nem akartam idegesíteni magam. Megöleltem. Megölelt, mintha kényszerítettem volna. Ő: Szeretlek. Hááát, nagyon üres "szeretlek" volt. Nem mondtam hogy én is. Megcsókolt. Szó szerint undorodtam tőle. A szex sem esett jól, de nagyon nem. Utána elkezdett velem kiabálni, hogy én megcsalom. Ohha. SEMMI valóságalapja nem volt. Hát nem szóltam rá semmit, tudtuk mind2en h miért mondja: rám akarja hárítani azt, amit ő csinál. Reggel megint elkezdte hogy többet ne is menjek mert megcsalom. összepakoltam. Ennyit mondtam: "Te mondtad. De tudod az iagazat."És leléptem. A busz előtt kb. 3 perccel utánam futott h most szakítottam vele? én: nem én hanem te. Ő hát azt nem úgy gondolta, legyek szíves maradjak. NEM. életemben először mondtam neki ezt. Rohadtul fájt, maradtam volna, azt gondoltam azzal talán mindent megmentek, de rájöttem h csak tovább kínoznám magam.
Felszálltam a buszra... Huuu... előző nap találkoztam 1 ismerősömmel, akivel 2évig MSNeztünk, megbeszéltünk h találkozunk de persze semmi nem lett belőle. Aztán itt Pesten összefutottunk. Jó volt. Ricsi a neve. És a volt barátomnak is Ricsi a neve. Furcsa :) Vasárnap visszajöttem, Ricsi a déliben várt. Jóóóóságos nap volt :D Én értem h miért, neked nem kell értenes :P (semmi sex, mielőtt beindul a fantáziád) :D Másik Ricsi nem hívott, csak írt myVIPen vmi oylasmit h tudja h boldog vagyok mással az én döntésem, ő még szeret de így mind1. Na hát igen, látszott hogy már nem hatja meg a dolog. Ricsivel (az "új" Ricsivel :P) összejárogattunk aztán most járunk v vmi olyasféle. Tegnapelőtt megtudtam h kivel csalt a "régi" Ricsi. Az ideg tombolt bennem ..... szívem rendesen a torkomban vert (ekkor értettem meg, miért mondják...), sírógörcs ezerrel. Ráadásul még csúnya is a lány. Ricsit (a "régit") felhívtam, megkérdeztem, mi jut eszébe ha azt mondom: Klarissza. Óóó hát csak haverok. Nézzen hülyének. "Csak Neked(L)Csak Most(K)" című levelekben "Sajnos nem tudunk találkozni mert 7végén jön a Zsófi" szövegek. És akkor hülye vagyok? Ohha..
Mondta, h menjek vissza hozzá mert ő szeret töttörötöttörö... annyir IGENt mondtam volna... úgy fájt a második NEM. De jól tettem. És bizony még mindig fáj (hogyne fájna...)... és ma elég depis napom volt. Na nem vagdostam ereket :P rohadtuk megalázó ez, hiszen mindent megtettem h jobb legyen, *szívvel-lélekkel* (ezt is mostanában tudtam meg, h mit is jelent)... és ezt kapom. Nem hiszem, hogy ezt érdemelném. Nagyon nem. Sokat kaptam tőle (sok negatívumot), rengetegszer vert, mások előtt megrugdosott, és miközben ott feküdtem a földön és sírtam -hát mert bizony fájt- ennyit mondott: NE JÁTSZAD HOGY MEGHALTÁL!! és mellette maradtam. Mert reméltem. Ezek ellenére nem vagyok zárkózottabb, ugyanolyan nyitott vagyok az emberekkel szemben, mint voltam, mert 1 patkány miatt nem ítélhetek el mindenkit. És mégis hiányzik. Nem Ő, hanem akit megismertem, akibe beleszerettem. Így van ez a dolog.
És a nője felvett MSNre h meséljek a Ricsiről... gonoszság, h mindent elmondtam? ŐSZINTÉN a csajnak akartam jót. Mert lehetséges h közben röhögött rajtam, miközben "nem volt publikus" a kapcs-uk... de lelkiismereti kötelességem volt elmondani. Na ehhez szólj vmit...
Ilyen az élet, ez jutott nekem. Ill. már nem ^^ mert van aki szeret, de érthető h felejteni nem igen tudok.
Zsófi voltam :P







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat