Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-08-11

Nahát. Megint itt vagyok ^^ Hát hogyne.
Múltkor...fogalmam sincs, már milyen nap... De múlt7en azt hiszem ^^ Elmentem Bocához. Hú..igen, el is tévedtem közben^^ A lényeg h késtem 1 órát..de rendes volt, ott várt a HÉVnél ^^ És közölte velem, h találkozunk HETESSEL :D Yeeeeaaah :'DDD Fogadott bátyám már pár éve... Csakhát ugye én jártam erre-arra... Ballagásán láttam utoljára, mivelhogy KÖTELEZŐ volt megjelennem *.* :Đ
Ígyhát szépen elkészülődtünk, és elindultunk. A mekdonáldszban találkoztunk. Ehh. Ott ültem Bocával szembern, táplálkoztunk szépen szentimentálisan, erre rámtámaszkodik hátulról Hetes. EJJHA ^_^ Annyira megörülteeeem :D:D Leült mellém, és reeengeteget beszélgettünk, aztán elmentünk kocsmába. Út közben is ökörködtünk áhh jóó volt naa :] Kocsma. Sör. Asszociációs játék :'DDD Na..Ebben jók vagyunk :D × órán keresztül játszottuk ^^ Énmeg...
-Van itt WC?
7(Hetes):-Jaa. Kimész az ajtón, és ott szemben. Ha zárva van, el kell kérned a kulcsot.
én:-Köszi^^
Na. NYITVA VOLT :D Enyhén kerülgetett a hányinger, ahogy beléptem oda :S csodálkoztam sokmindenen. Amikor kiléptem a WCajtón, balra néztem... "NŐI WC. KULCS A PULTNÁL". Ígyhát rájöttem, h a hitem, miszerint koedukált, amit a piszoárokból ítéltem meg, TÉVES. ;) Ezazz Zsófi!
Volt már bennünk 1 kicsi, záróra is volt. Kimentünk. Megálltunk. Fantasztikus..Nyári éjjel, friss levegő, és mi 3man... :] Leír6atlan.. soha nem gondoltam volna h 1× ilyen is lesz :) Választhattunk:
*Veszünk Vodkát+Narancslevet, felmegyünk Bocához
...:::vaagy:::...
*Elválnak útjaink 2felé (BocaZsófi;7).
1értelmű :] Ígyhát az első boltnál megálltunk. Cigi kezemben, nem megyek be. Boca és 7 bementek. Közben jött 1 csapat PALÁTA. azok a "keménygyerekvagyokmertkinnvanaseggem" fajzatok :D AKKORÁT SZAKADTAM RAJTUK :D Csak az 1ik ment be a boltba, a többi kinnt várt. Jön ki a gyerek...
Én: Te! Enyhén lenn van a gatyád...
Ő: Tényleg?
Én: Hát néézd már meg, hogy nézel ki!?
Ő: Ja, ez direkt.
Én: Jaaa, mert ettől vagy itt fain gyerek?? -.-"
Ő: JA!
Erre bekiabáltam a boltba Bocáéknak: HÉ! ITT 1 BUZI!!
és ők is elkezdtek szakadni :DDD
Épphogy elértük az utolsó HÉVet. Piroslámpa, zebra: Boca, 7 elindul. Az út közepén 7 visszafordul:
7:Gyeremár!
Én: Tisztelem a törvényt.
Erre odaszaladt, felkapott a vállára, és átvitt ×]
A HÉVről 1 megállóval előbb szálltunk le, h sétáljunk 1 kicsit. ... nahát útközben elhitette velem 7, h még 6óra gyalog az út. CSATT. reakcióm: AKKOR SZALADJUNK!! 7:Remek! Így már csak 4,5 óra!!! én: ÁLLJ! Akkor pisilek ^^ be bokor mögé. 7 és Boca hangosan röhögnek... Ott voltunk már a szállónál...ugye ahova mentünk ×] marhajó (Y)
felértünk.
Fantörpikus tulajdonságaimból 2 ha találkozik:
Klausztrofóbia. LIFT. 8.emelet... lever a víz,pánikroham, szédülök, fulladok mire felérünk. mindig. Megáll a lift. Naagy boldogan kiszaladok.Szamben üveg: kilátás. TÉRISZONY. szédülök.félek.remegek.
YEAAH. szépazéletsálálá.
Éjszaka... Boca bealudt. Hetessel felváltva masszíroztuk 1mást. Közben beszélgettünk.
[7: Zsófi, melletted nagyon nehéz hűségesnek maradnom a barátnőmhöz... ¤ De az maradt ^^]
Aztán 1× miután Ő masszírozott, bealudtam. Csatt...póló nélkül. Jó szokásom forgolódni... :$7meg még órákig fennmaradt. (Y) megitta az öööösszes vodkanarancsot (ami maradt) heltudjon aludni, mert miattam nem tudott.
Reggel rettenetesen szégyelltem magam...mivelhogy 7 takart be. És..jajj. Mert én amúgy szégyenlős ember vagyok... :/ De zuhanyozni jött velem.
Én: Légyszi' legalább fordulj el!!
7: Mit szégyenlősködsz, bátyád vagyok!
Én: Nemtoom..Jogos.
Úgyh nem szégyenlősködtem. De Boca előtt meg igen, mindiig. Jaigen. Boca féltékeny volt, mivelhogy Hetessel annyira elvoltunk. NINCS JOGA FÉLTÉKENYNEK LENNI ;) NEKI van barátnője. Tehát?? :O Igazam van.

Másnap Margithídnál elváltak útjaink ^^ szerintem nagyon jó este volt, és szerintük is. Igaz, Boca beantiszociálódott... :/ De ez az Ő dolga. Engem nem fog lehúzni (hangulat). Hetessel még majd összefutunk, megbeszéltük. 1közös tépés muszály... Mert ez is fura :D Mi 2en 1ütt még soha :D
Na.
Ennyi volt a móka mára . ;)

Zsóófi.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat