Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-08-13

Butasáág :Đ Már 14 van :DD 00:13.
Ma .. illetve TEGNAP. eléggé magam alatt voltam. Najó. RETTENETESEN. Mostanában egyre erősebben érzem, h senkinek se számítok... :/ de komoylan!! és akkor.. HETES :]
[...]
(17:06) Zs óó fi : én sohasoha nem tartoztam sehova...
(17:07) Laca-7: de... gyönk :)
[...]
És miilyen rohadt igaza van!! soha sehova nem tartoztam. Nem voltam kiközösített. Tudomásul vették, hogy létezem. És ennyi. Nem játszottak velem, de soha nem is vágytam rá. Dé szerint egy másik világban élek :] Lehetséges. Néha földönkívülinek érzem magam. Gyönk... :] Életem legszebb éve :DD ez így van.
*7-ben jártam oda. Imádtam :] Voltak persze konfliktusok... mármint ilyen igazgatónőhözberendelés, meg hasonlók. :'DD De nem itt van a lényeg. Annyi emlék van onnan... Kis hetedikes fejjel Sló (kocsma) mögött cigiztünk. Hátrajött pár végzős, akik ugye szecskáztat6tak a cigi miatt :D kértek 1 szálat. És ott maradtak velünk beszélgetni. Nem mindenkivel voltak így. Hetes akkor 10-es volt, 10C-s. Boca végzős volt :DD Hetes akkor lett a fogadott bátyám ^^ Rengeteget baromkodtunk 1ütt, meg komolykodtunk is. Az osztályba viszont egyáltalán nem illettem :] máár megint a Klikkek. :] a legkisebb létszámú klikk: ÉN :DD ahogy kicsengettek, rögtön mentem ki az ajtón, le a 10C-hez, a 9-B-hez, a 11C-hez, a 8A-hoz... uhh :D mindenfelé. Mert KELLETTEM oda. ha nem mentem le hát feljöttek hozzám, na. Nem nagy ügy :] Ölelgettük 1mást ^^ nem voltunk ribancok :D ||selány,sefiú||. Csak jól esett. Na igen, és persze szinte kizárólag fiúkkal barátkoztam. Mint mindig. Ilyen vagyok.
Leírni ezeket nem lehet, így hát nem tudom Neked átadni azt az érzést, ami volt, van. Istentelenül Kibaszottszar érzés, de egyben Istentelenül Kibaszottjó. Rühellem az időt, olyan kegyetlen... csak megy-megy... és mindig, de MINDIG minden változik. Szoktam én néha vissza-visszanézni oda... Gergő oda jár (Bátyám ugye).
Amikor hetedikes voltam, Gyönkre jártam ugyebár. Elballagtak az akkori végzősök.. BOCA.. BAKSA ..
Nyolcadikban is elmentem a ballagásra.
ZÜMI.. HAMBI (történet majd lesz Hozzá :DD).. ZSOLA ..
Utolsó ballagás...
BUBORKA .. PEPÓ .. NYUSZI .. HETES .. POLY .. DOKI .. TUZA ..
Hhh... ahogy mennek el az igenis meghatározó egyéniségek, úgy jönn a sok divatköcsög palánta... a "cukcsííh pasy voook" meg a hasonlók... -.-" jövőre Tesóm osztálya ballag... Ők még formák :DD És imádnak engem :DD mindig visszavárnak, és miután elmentem Gyönkről az említett személyek, és még páran mindig vissza is vártak. És amikor ottvoltam.. *hidegrázás*.. komolyan mondom, hogy leír6atlan. és most szürke már minden, mindenki erre-arra. És ezért is volt olyan CSODÁLATOS, szinte HIHETETLEN, hogy mi 3man, Hetes (Kecskemét) Boca(Szakadát) meg én(Tamási) a naagy kibaszott Pesten éjszaka ott állunk és örülünk 1másnak... nem tudom sajnos ezt elmondani, éreztetni. Mert ezt tényleg át kell élni!!

*Azért fáj annyira a búcsúzás, hogy aztán örülhessünk a viszont látásnak.*
× comm: igaz, az a viszontlátás már nem lesz olyan... változik minden és mindenki. De csodálatos.

*Ha elveszítünk valakit, úgy érezzük a szívünk, szakad meg. Aztán eszünkbe jut az a sok kedves szó, azok a vicces dolgok, amiket mondott vagy tett és rájövünk, hogy nem hagyott el teljesen, itt él bennünk… az emlékeinkben mélyen..*
× comm: itt nem feltétlen csak 1 emberre lehet gondolni..pl esetemben :]

NA. EZ AZ, AMI ISZONYATOSAN SZÍVEN ÜTÖTT!!! :

Elbúcsúzom, de ott leszek, Ahol a szél zúg, a nap nevet. Elbúcsúzom, de itt marad, Belőlem néhány pillanat.


uff.


Lehet, h most nem a legpozitívabb hangulatomban vagyok.. de nem is annyira negatív. Inkább merengős. Néha ilyen is kell.
Napok óta "depizek" ||érvagdosás nélkül :'DD||.
És rohadtul feldob, ha itt van nekem ez az antiszoc elmebeteg elvont imádnivaló intelligens (ÉS HÜLYE!! csak a nője miatt -.-" a csaj tipikus "cukcsííh.láwwcsííh." egyéniségmentes üres doboz... :/ 7 nem ilyen!! csalódtam Benne ilyen téren) Báátyám :] szeretem. szeret. szeretjük 1mást ^^ <3

na.
ennek örömére:
Pusszcsííh.láwwcsííh.! ×_X

Ui.: Ma reggel fél9kor Blaháról MOTORRAL goo MOGY :] (Y) *MagyarokOrszágosGyűlése* yeeah.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat