Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-09-30

csácsicsőőő hellooosziaahelloo.

már megint régen jártam erre de képzeljétek eközben megjött a JOGSIIIMM..:DD. hát micsoda boldogság ez egy 17 éves és exactement 6 hónapos leányzónak..xDD. :PP. tök jóó mostmár kedvemre vezethetek és hoppláá egyike vagyok azon kevesen nőknek [ egoo minnuuussszz.xD ] akik tudnak vezetni.xD ezt nem én mondtam de tényleg. apuci megjegyezte és ha ő mondja akkor ez így is van neki el lehet hinni az hótzicher..(Y).;)..ĐĐ. anyukám is ámuldozott hogy neki milyen ügyes kicsi lánya van..ami persze relatív mivel a kicsi mindenre megfelelő jelző csak nem épp rám.xD na mindegy. úgyhogy mostmár repesztek az utakon persze csak korlátok között és ügyelek a biciklisekre..de csak azokra akik normálisan közlekednek mert akik nyomorékok azokat kettéfejelem.. [ k. ádii <3. ] ennyit a vezetésről..

am rohadt sokat tanulok mostanába a szemem káprázik esténként de ami azt illeti megéri mert jó az átlagom és itthon is elégedettek és minden partyra el vagyok engedve.. és AKÁRMEDDIIIIGGG.:DD. háháá.XD .:P ez azért nagyszó..(Y) higgyétek el. mondjuk már évek óta addig vagyok elengedve ameddig maradni akarok.xD lényegtelen.ĐĐ.

elzúztam hálni egyet. kedves uramférjem holnap alcsizik nálam szombaton meg petraparty nálunk előtte nyomatunk 7-en.8-an egy bowlingot meg egy billiárdot..;). merthogy boldog névnapot majd nekem.Đ .xD

jóiccakátott..<33







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat