Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
régi számok. ^^

tökjó, most olyan dalokat hallgatok, amiket tök régen hallgattam már. vagyis kb. tavaly december végén, és januárban szerettem meg, és utána ritkán hallgattam. i'm gonna bring the noise, i'm ready here we gooo. tökre szeretem ezeket a számokat. O: és most elég jó idő van, a nap is süt. szal most jó kedvem van xd látom a gólyaavatás után még nem is írtam a naplómba.. ":) hát nem akarok mesélni róla, mert aki akarta, annak elmondtam. am annyit kell tudni róla, hogy nem volt semmi durva dolog xd the fakers smile goodbye celebrating their new freedom. tökjók ezek a számok *-*

öhmm. most itt van pihe és vmit beszél, hogy utáljuk. honnan vesz ilyet? én nem is utálom.. Oo most kérdezem tőle, hogy ki mondott neki ilyeneket. de van 1 tippem.. ráj, bmeg.. -.- mit kavartál...? pill.

na vok. nem vettem el pihétől az admint.. tc cseten beszéltem vele. cöhh. Oo na mind1. majd beszélek rájjal. engem is izélt. hogy numel nem fog bekerülni az openingbe, mert nagy... 71 cm. meg hát én úgy se döntöm el, hisz én nem voltam hajlandó openinget csinálni. hát basszus. shinteset sztem tökjól megcsináltam.. csak vkiknek eszükbe jutott pár héttel később, hogy 5 taggal jobb lenne a tím. így mehet a szarba azaz opening.. -.- de mind1. most hallgatok tovább zenét.

vok megint. most tc-n kikivelmikorholmitcsinált játszunk. *-* szal másolgatom ide be a mondatokat.

Győzike Kelemen Annával hajnalban az Isten háta mögötti játszótéren krumplit pucol.

Fekete pákó egy utcaszéli kurvával a dinók idején egy mozgólépcsőn szarvasbogarat eszik.

Móriczka anyukája Benkő Dániellel tegnapelőttelőttelőttelőtt egy 10 emeletes ház tetején palacsintát eszik.

na vok ismét. olvastam antigonét, ami most a kötelező 54 oldalas olvasmány xd 15:10 van, és 2010. október 23. szombat. és nemzeti ünnep. előbb olvastam dzsí naplójában: "most elolvastam valamit. hehh, hogy tudtam, hogy ez lesz :)" gondolom mire gondolsz, kisasszony.

17:42 van. itt van ráj. és elmondta, hogy tegnap ideges volt, és ezért történt az az eset. és megengedte numelt openingbe. ˘˘ ügyes kislány. ül! ügyeees ^^ tessék, egy jutalomfalat :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat