Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-11-05

Tartalom:
-A Vita
-Ajándékok *-*

-Nos nem, nem egy barátnőmmel vitatkoztam.Az angol tanárral.Eljött az az időszak a sulinkban mikor nyílt napot tartunk, a 6. és 8. osztálynak-vagyis a leendő gimnazistáknak.Én a matek bemutató órára jelentkeztem már kb. egy hónapja.Az angol tanár pedig az utolsó pillanatban szól, hogy úgy döntött a mi osztályunkra esik a választása (az emelt angol csoportban 13an vagyunk).Okéoké, de mint kiderült minimum 10 gyerek kell neki, és a csoportból 7en a matekra mennek, szóval..neki csak 6 gyerek maradna.Ezért elkért (!!!), a kérdezésünk nélkül a matektanártól/ofőnktől (szegénynek tele lehet a töke ezzel a nővel -.-"").Aztán elkezdett ott zagyválni arról, hogy mi ezt az iskoláért tesszük meg tököm tudja még miket mondott.Én meg megkérdeztem, tőle, hogy nem mindegy, hogy a matek, vagy az angol bemutató órán, teszünk valamit az iskoláért?! Erre elmondott mindennek, hogy én milyen kis szemét dög vagyok, illetlen, meg, hogy a szüleim miért nem vesznek illemtankönyvet -.-.
....Másnap a matek tanár megmondta, hogy nem küldheti át mind a 7 embert mert akkor nála nem lennénk elegen ezért 2 ember maradhat, azt meg döntse el az angol tanár.Utána egyből angol óra volt és a tanár sorsot húzott, pont én voltam az egyik akit húzott.
....Megint másnap volt a bemutató, jó volt szép volt, de a lényeg, hogy nem kellett ott táncikálnom mint egy dedós.
....És elérkeztünk a tegnaphoz! Tegnap megkérdeztem, hogy milyen volt az angol.Erre azt mondják egyetlenegy (!!!!!!) gyerek volt, és azért kellettek minimum 10en -.-".Én meg ezért majdnem kaptam egy osztályfőnöki figyelmeztetőt, mert nem akartam neki segíteni, mivel "tömeg" lesz...Most komolyan normális ez így???!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat