Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
.

Csak néhány dolog. igazából úgysem fogsz megismerni.

Barátok^.^
Legfontosabbak...nélkülük nem lenne az, ami van. Nem fogom őket felsorolni, mert minek is?:)
Néha írtóra idegesítőek...ilyenkor jobb elvonulni, és egyetlen emberrel megosztani mindent.:)
Máskor nemtudnék nélkülük meglenni...akkor minden baromságban benne vagyunk:D
Néha ha nem lennének, elvesznék, mint csepp a tengerben.
Szeretek ismerkedni...nemnagyon érdekel, hogy ki meg hány éves meg mi, csak ne legyen hülye "tömeggyártmány".Mindenkinek egyéni véleménye^.^
Imádom a színeket..a zenét..szeretek olvasni..

Igazából nemtudom magamat stílusba sorolni...mert 1x írtó vidám vagyok, máskor csak leülök és gondolkozok...nem tartom magam olyanhoz, ami értelmetlen...szeretek suliból hazajönni, és az ágyamnak dőlve olvasni, vagy gondolkozni....persze nem azon, h ki szólt már be, hanem mindenen. Néha tök gyerekesen viselkedek...máskor túl komoly vagyok.
Szeretem azokat az embereket, akiknek a mosolyukban a világ rejtőzik:) akik anélkül a barátaim, hogy szabályokat hoznának, amiket be kell tartanom. akik akkor is a barátaim maradnak, amikor vmi író nagy hülyeséget követek el. akik magukat adják. akiknek megvan a saját egyedi véleményük, és nem félnek megmondani. akik ott lesznek, ha szükségem lesz rájuk.
akik lemondanak a szombat esti mozizásról, és inkább elmegyünk valahova közösen. akikben megbízhatok. akik türelmesek akkor is, ha más már nem. akik bátrak. akiknek a boldogság számít. akik élvezik az életet drogozás és minden nélkül. akik művésziek, akár zenében, akár írásban. akik nem nézik le a másikat. akik viccesek.:) akik elfogadnak úgy, ahogy vagyok, és sohasem tesznek fel keresztkérdéseket. aki meghallgat, és megért. akik céltudatosak. akik képesek döntéseket hozni. Mert mindegyikük egyéniség.

Jó, kicsit hosszú lett...ha elolvastad, kösz. ha nem...akkor sincs semmi...:D
Ha akarsz még vmit, megdobsz 1 levéllel.:)








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat