Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-11-16

És újra más minden. Olyan vagyok, mint kislányként... rácsodálkozok a világ szépségeire. Körülvesznek, és elmegyünk mellettük. Újra felfedezem a környezetem... nagyon tetszik. Mindenhol ott az az érzés, hogy ISMERETLEN. egy homályos köd...
Tegnapelőtt este egyik sráccal egy kidőlt fán ültünk, és órákig beszélgettünk. Az életem egy film is lehetne... elveszett pillanataimban az a gondolat tölt el nyugalommal, hogy VALAKI NÉZI. Te most hülyének nézel. Vikinek elmondtam. Ő ezt... érti. érzi. éli.
Vikivel minden más :) teljesen különbözünk, és mégis ugyanolyanok vagyunk :] akármit csinálunk, akármit látunk, akárhol vagyunk együtt... mi MINDIG ugyanazt éljük meg. Apró kis jelentéktelennek tűnő dolgok... érthetetlen... nem is beszélünk róla nagyon. Csak egymásra nézünk, tudatva: Igen, ugyanaz.
Nagyonjóó :)
*szombat... leírni nem lehet. elmondani sem. Mi ott voltunk, éreztük... (iigen, ugyanazt.) *chill.feeling.life.beautiful.*

Boca...
nov5-nov7ig együtt voltunk... nyár óta először. Más voltam. Megkeményített. Sokszor megtört a 2hónap alatt. Ellökött. Felálltam. újra és újra. Megtanított felállni. Megtanított a nevetés és a sírás elfelejtésére. Nem megy már egyik sem. megfagytam.
attól a perctől kezdve, amikor a "MI" megszűnt, és újra Te meg én lettünk, minden megváltozott. *
Vele nevettem utoljára önfeledten. Vele sírtam utoljára szívből. 2puzzle-darab. Teljes különbözőség... de csak 1ütt teljes a kép. A hatalmas rohanásban néha találkozunk... és az az 1-2 nap... ott olyankor megáll az idő. Ő és én. MI. rövid időre, de MI. csak MI vagyunk, semmi más. Érezzük egymást. Visszaemlékezve olyan mint egy álom, amit újra meg újra meg szeretnék álmodni. Valóra váltani. Kell. Kellek. És mégse. Miért? Mert Ő nem kockáztat... de nem fair. Nem egyenes. Hagyja, hogy csupa bizonytalanság legyen... nagy szürke köd áll előttem, és nem látok tőle semmit. Tönkretesz. Rámmosolyog, aztán eltaszít. Mire jó ez?


Ha az életemnek címet kéne adnom...
*Drift with the stream* ...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat