Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2011-06-19




Kedves újdonsült karavántag!
Ebben a levélben olyan információkat írtam le, amelyek a karavánban való léttel kapcsolatosak. Ha bármi kérdésed van, nem értesz valamit, nyugodtan írj nekem levelet, amint tudok, válaszolok. Na, akkor vágjunk bele:

Alapvető szabályok
Mindenhol vannak szabályok, itt is. Tudom, tudom, eleged van már belőlük, de mégis elengedhetetlenek ahhoz, hogy nyugodt legyen az élet a karavánban.
* Ne kezdj el fórumon, chaten vitázni! Ha valakivel bajod van, privát levélben keresd meg.
* Ne floodolj, tehát fórumon, chaten ne írj le egy írásjelet 60-szor!
* Ne kunyerálj datolyát - nekünk is ugyanannyiba kerül, mint neked! Inkább vegyél részt aktívan a karavánban folyó játékokon, versenyeken, így hamar szerezhetsz!
Nagyjából ennyi.

A játékokról
A karavánban hetente vannak játékok (számszerint tizenkettő), tehát egy egész heted van arra, hogy nevezz. Nem kötelező részt venned rajtuk(bár, ha datit is szeretnél nyerni, ahhoz játszanod kell) A játékokon általában Mosoly Eurot (részletek róla lejjebb) nyerhetsz. Ez a karavánunk fizetőeszköze.
Van egy havi játékunk is, a sorsolás. Erre egész hónapban lehet jelentkezni és hónap végén három ember értékes ajándékokkal gazdagodhat: a fődíj egy datolya!
Minden hónapban, ha van rá lehetőség, megrendezzük a Ki mit tudot, ez egy egy hetes, három fordulóból álló játék, amelyen datolyát (illetve Mosoly Eurot is) szerezhetsz.
Mielőtt neveznél a játékokra, előtte mindenképpen olvasd el a szabályokat a honlapunkon (http://baratsagos-tevek.mlap.hu), ahol megtalálod az éppen aktuális feladványt is. Nevezni a karaván SG fórumán tudsz a megfelel? fórumtémákban. (link: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=TFanni)

Mosoly Euro - fizet?eszközünk
A Mosoly Euro (rövidítve ME) a karavánunk fizetőeszköze, amelyet - mint már említettem - a játékokon szerezhetsz. 1500 ME ér egy datolyát, de párosával küldöm őket, tehát 3000 ME-t kell összegyőjtened. Hogy mikor mennyit és min nyertél, a tevéd naplójába kell lejegyezned - miután kigyűlt a 3000, ezt a listát küldd el nekem levélben. Ha mindent rendben találok, küldöm neked a datolyákat. (vagy egy 3 dati értékű kitüntetést / +90 nap szuperteveséget)
Ha nem tevéd naplójában vagy egy számítógépes dokumentumban vezetted a listát - tehát nem tudod nekem elküldeni - én sem küldöm a datolyákat! A Mosoly Eurok számlálása csakis a te feladatod!

A karavánhonlapunk
Van egy karavánhonlapunk is, ahol sok mindent találsz: itt vannak a karaván fontos dolgai, szórakoztató dolgok (pl. képregények, képeslapküldő, stb.), chat, fórum, stb.
Lehetőséged van hirdetni is a f?oldalon lévő üzenőfalon - ez teljesen ingyenes, mindössze egy levélbe kerül.
A honlap linkje: http://baratsagos-tevek.mlap.hu

Rovatok
Honlapunkon rovatokat is találsz, amelyeket a karavántagok készítenek. Ha kedvet érzel a cikkíráshoz, elvállalhatsz egyet - erről részleteket a karavánhonlapon a Rovatok menüpontban, azon belül a Szerkesztőség, tudnivalókban találsz.

Vándortevék
Van két vándortevénk, Miss Barátságos Teve és MiniÁgi, akiket a karavántagok gondoznak. Ha már legalább egy hete tagja vagy a karavánnak és megfelelsz néhány elvárásnak, akkor gondozhatod valamelyiket. A Karaván naplóban (Teve Center >> Én karavánom >> Karaván napló) leírtam minden fontos infót erről.

Toborzás
Egy karavánnak szüksége van tagokra - hogy még többen legyünk, azért te is tehetsz: toborozz. Ha van pár datolyád és nem tudod mire költeni, adj fel egy hirdetést a TC üzenőfalán - azt mindenképpen jelöld be, hogy "A karavánom infooldalára", így kattintható lesz a hirdetés és biztosan belépnek rá.
A másik módszer a leltárban való toborzás a tevék leltári sorszáma szerint; SG fórumunkban a "Toborozzunk együtt!" című témában vállalhatszt el tevéket úgy, hogy megnézed, hanyas leltári számnál hagyta abba az előző toborzó (pl. 13.500). Neked innentől kell vállalnod (pl. 13.500-14.000). A sorszámok néha megtévesztőek tudnak lenni, mert pl. 500 tevéből jó, ha 70-100 meghívható... Ha valamelyik általad toborzott teve belép és szól, hogy te toboroztad, felírhatsz magadnak 100 Mosoly Eurot (mivel egy tobozott teve után, aki belép, te 100 ME-t kapsz).

További szép napot, remélem, sikerül majd beilleszkedned a kariban! :)

Üdv: A karavánvezető, Dr Dr Barnateve és gazdája, Fanni







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat