Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
idézetek

Ha olyan kedvem van, tornacipőt veszek fel, ha éppen olyan, akkor magassarkút.Vannak kivágott és szolid felsőim.Van farmerom, cicanadrágom és szoknyám. Ha nincs kedvem bíbelődni, akkor csak szempillaspirált használok. Néha ki van vasalva a hajam, néha nem. Ha bal lábbal kelek fel, leoltok mindenkit, ha jobbal mindenkire mosolygok.. szerintem ez így tökéletes!
:D

Üres a sátor, a cirkusz bezár, de a porond közepén egy bohóc megáll. Most nem nevet, nem bohóckodik, kifestett arcán egy könnycsepp folyik... Rájött, hogy nincs élete, bohócarca eggyé vált vele. Felhúzta a sátorlapot, kilépett a napra s egy pillanatra felvillant, az igazi arca...

‎~ Az a fajta lány vagyok, akinek a telója mindig ott van a kezében, a fülhallgatója a fülében - és az az egy bizonyos fiú a gondolataiban :) 

“Az nem annyira fontos, hogy ki kezdi a játékot, mint az hogy ki fejezi be”

“A kosárlabdát könnyű játszani , de nehéz tudni”

" Kényszerítsd magad újra és újra, ne állj meg egy pillanatra sem, amíg a végső dudaszót nem hallod"

Mi vonz a tiltottban? A bizsergés? Az adrenalin? A ... ? Valami megmagyarázhatatlan izgalom.. forr a véred.. megőrülsz.. Nem teszed meg, talán nem is szeretnéd, de.. Ha ránézel, ha ő rád néz.. ha összeér a két pillantás.. valami megmagyarázhatatlan történik.. Nem szerelem, nem szeretet, hanem csupán vonzalom, leküzdhetetlen vonzalom.. Észveszejtő vonzalom..Pezseg a véred, ha nézheted, felforr a tested, ha téged néz..Megőrülsz érte, valld be!~awiie.

A mosoly mégis ott lesz mindig az arcomon. És letörölni,azt nem engedem. Mosolyogva ütök majd vissza mindig.Mosolyogva,de erősebben.

"Nem vagyok lázadó, csak a jelenléted irritáló..;)=D"
nem vagyok bunkó...csak furcsán kedves ;)

Csak egy szál cigaretta volt a kezében, úgy sétált végig az utcán. Arcáról lepattogott minden érzelem, mégis erős szomorúság ült a szemében. Szét se nézett,lelépett a szürke betonútra .Nem féltette az életét. Átsétált lassan, nagy lélegzetvételeket vett majd elmosolyodott. Nem szívből jött, sima arcmimika volt. De neki jól állt. Szebb volt így. Erős nő volt. Nőies. És túl büszke a boldogsághoz… :))

Aztán van egy egészen másfajta szerelem, a legkegyetlenebb fajta, amelyik szinte megöli áldozatait. Úgy hívják: viszonzatlan szerelem! Na, én ennek a szakértője vagyok.

Ne feledd el, sírva jöttél a világra, s körülötted mindenki mosolygott. Úgy kell élned, hogy mosolyogva menjél a másvilágra, s körülötted mindenki sírjon...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat