Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
"Halott virágok, amerre nézek.."

Áhh, épp hogy itthon vagyok egy kellemes este után, amit a barátaimmal töltöttem. Igen, velük is kell lennem, mert hozzám tartoznak, bennem élnek.

Viszont aki a legjobban fáj, akitől a legjobban rettegek, az nincs velem. Hiányzik állandóan, fáj állandóan. Szívemet marja a keserűség és a honvágy, ami egy messzi helyre húz. Fog még ez fájni, nem érdekel, csak legyek vele, más senki sem mondhatja meg, hogy mit tegyek. Ezt érzem helyénvalónak. Szeretem ezt a lányt minden rossz és jó tulajdonságával, mert így az enyém, így tökéletesen befejezetlen. Velem lesz egy, én tudom.

Természetesen nincsenek véletlenek, minden történik valami miatt. A leghülyébbek hihetik azt, hogy egyik pillanatról a másikra keletkezett a Föld, vagy lett az Ember olyan, amilyen. Nem véletlen a több milliárd sejt, ideg bonyolult működése, nem logikátlan az, ahogyan mi működünk. Valami célunk is van tán, de miért szenvedünk ennyit?
Persze lehet menekülni, kilépni a forgókerékből, pofára is lehet esni. Aki gyáva, az menekül és meghal. Kényelmes, mi?
Mint amikor valaki vonat elé veti magát, a mozdonyvezető, és sok más ember életét nyomorítja meg. Önző világ...

...
Szeretem ezt a lányt, és akit megszeretek, azt nem könnyen engedem el...pedig hányszor mondhattam volna, hogy elég! Utólag látva az eseményeket tudom, hogy nagy badarság lett volna elengedni, hisz milyen jól megvagyunk azóta. Nem könnyű egyikőnk sem, de miért is lenne valami egyszerű? Miért akar mindenki harmonikus kapcsolatot? Nem tudom hogy nem lenne-e az túl unalmas egy elváráshoz...vagy egy nem megjátszott megfelelés-féle akceptálható-e egy olyan félnek, aki szétesőben van.

Vajon mi ez a sok kérdés, kedves látogató? Válasz nincs, mert az Ember túl okosnak hinné még magát (amúgy is).
Rohadt rendszer pörgése, mely dezorientálttá tesz, és terhessé. Igen, ideget szülök és nyugtalanságot hányok. Nem mindegy! Sebaj, kilenc év múlva már más lesz a helyzet. Miért? Csak hogy tudd, addigra már kilenc év el fog telni! Bizony, felnőnek sokan, de körülbelül 400 millióan már meg is halnak. Sajnálom e sajnálattal suttogott sssss-zomorú hírt. Bölcsesség az, ami nem pénzen vett tapasztalat, üdv néked olvasó (Lectori salutem)!

Üdv a Való Világban, ahol az Ész osztja a lapot az Ördögnek (aki kevert), de már elvesztette hatalmát, így kénytelen az Élet lapjait lesni, aki viszont az Embertől tanult csalni.

Isten meg csak mosolyog...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat