Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2011-11-27

A gyerekkorom története:


Átlagos családban születtem mígnem egy napon egyszerre veszítettem el a szüleim. a démonok miatt. Azóta hacsak tehetem a legtöbb ellenük szóló ügyet igyekszem elvállalni.Fejlődésem során sok faj viselkedését,képességét tanulmányoztam, A karmaimat egy fegyverkészítő adta át. Mondván hogy ha a démonok rájönnek hogy nem végeztek teljes munkát és én életbe maradtam, meg tudjam védeni magam valamivel, szerencsére a mai napig probáltam elfedni valós kilétem és már az elmúlt évek után, nem ismernek fel.


Méreg használásom története:

Amikor tanulmányoztam más fajokat hamar ráismertem a gyengéjükre is majd megkértem rá ugyanezt a fegyverkészítőt hogy tanítsa meg hogy eggyesítsem hozzá a karmokhoz a készített mérgeket. Azóta egész pontosan 47 féle mérget tárolok egy kis dobozba látványosan elrendezve.

Az úgymond "népszerűségem" története:

Szokásom hogyha nincs jobb dolgom fajtól függetlenül gyilkolok.Ezt egy jópárszor csináltam amikor sokféle helyet bejártam.Bosszantotta az ottaniakat hogy én mennyi mindent megengedek magamnak . Ennek köszönhető ha esetleg körözési posztert láthatunk fákon vagy a városban szétszórva. Mostanába a körözésem szüneteltet mert úgy gondolták túl sok embert veszítettek már így el.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat