Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Halottibeszéd: Vendess

Drága Tevetársaim!

Azért gyűltünk egybe, hogy tanui legyünk e napon, hogy mennyire szereti az Úr az ő teremtményeit. Most emlékezzünk meg egy remek emberről. Vendess mindenkit szeretet, még azokat is akik nem rég üldözte volna fajtáját, még azokat is, kik nem FankaNyeli zenékre maszturbál a templom gyontatófülkéjében, még azt is, kik szerint a házasság elötti s.x miatt nem teleportál át a nemiszervük egy másik dimenzióba, ahol a Sátán cidázza fogasan, majd egy tüzesvillát szúrnak át rajta.
Vendessnek azonban sok más tulajdonságai voltak, mik emlétésreméltóak.
Bármilyen üzletbe ment is be, bármekkora akció is volt , Vendess képes volt bármit akár -70% lealkudással megvenni. Nem tudni, hogy az Isten szeretete, vagy csak a zsidó vére tőr ilyenkor felszínre, de mivel már úgyis meghalt és mindenki csak az ingyen kajára és piára vár, na meg gci hideg van, azt javaslom, hogy szaladjunk be a piákért és bsszuk vendesst a máglyára, hogy melegebb legyen.

/10 perccel később/

Most, hogy már melegebb is van, éés mááár megérkezett mind a 300 ügyvéd, hogy a család megbeszélje az anyagiakat, azt javaslom, hogy akit érdekel a halottibeszéd folytatása, olvassa el a hamarosan megjelenő TeveClub újságban, mert nincs kedvem folytatni...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat