Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Butterfly >}:X:{<

~>Gauze
>:Yokan.

Ahányszor hallgatom, eszembe jut, hogy a klip végére meghal a hal.:c

-Zan-

Raison Detre

Yurameki

Mazohyst of Decadence

Mask

Cage.~
×
Ma fejeztem be a Battle Royale-t. Akinek gyomra van az öldökléshez, olvassa el! Nem azért, mert élvezet, hanem, mert összetéveszthetetlen élmény.
Nem egy lélegzet, ezt belátom, sőt, leszögezem. Nem érdemes azért olvasni, hogy túless rajta. Idővel a könyv megteremti a hangulatot az olvasásra. Aztán elhalványul, majd újra égető késztetéssé fajul, hogy a kezedbe vedd. Különös érzés, az egészen biztos.
A külső események mögött zajló harc az emberben, az életösztön és a lélek harca, akinek minden porcikája tiltakozik a halál ellen. A direkt és erőszakkal elkövetett halál ellen!
Az olvasás során szerzett személyes élményeim közül néhányat emelnék ki, amelyek igazán komoly nyomot hagytak bennem. Az egyik a rossz útra tévelyedett lány, akinek a szerelme jelentette a mentsvárat, de a fiú az utolsó pillanatban a szemébe mondta, hogy sosem szerette őt. Aztán akkor döbbent rá, hogy szeretnie kellett volna ezt a lányt, mikor kis híján meghúzta a ravaszt. Együtt haltak meg, egy harmadik kéz által. Így leírva nem tűnik nagy kunsztnak, de az író által oldalakon át idegfeszültségben és lelki labirintusok ezreiben tengve egészen más élmény.

A második az a lány volt, aki az öldöklés tényétől szinte teljesen elvesztette a józan ítélőképességét. Hat társa halt meg miatta, ha jól emlékszem, csupán, mert ő a kényszerképzetei miatt nem volt képes megbízni egyikükben. Ő is a halál kapujában, annak a fiúnak a szorításában döbbent a tette súlyára, aki (sérült!) fél kézzel és több súlyos sérülésből patakzó vérrel kapott utána, hogy megmentse az életét. Az a fiú volt az, akit ő a legnagyobb ellenségének látott, és miatta okozta a többi lány halálát is. Ezek után már nem kívánta, hogy megmentsék.

És a harmadik, a számomra még most is szinte felfoghatatlan, a végső párbajt is vívó fiú volt, aki egy szerencsétlen baleset folytán elvesztett az agyából egy kis részt, éppen azt az apró részt, amely az érzelmeit irányította. Vele csupán annyi baj volt, hogy nem volt szíve. Azt hiszem, ha létezne ilyen ember egy ilyen "játékban", neki fogalma sem lenne a tettei következményéről. Megrendítő.
×





"[maradt 2 fő]

Ők ma is köztetek járnak."
×
Azt hiszem, rövid úton ki fogom használni az ingyenesen feltölthető 7 kép keretét :c







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat