Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
magamrolegykicsit.

na heloka mögenn.xd
szoval.
joszivű, hisztis, egyáltalán nemplázapi.csa, nevetős jányka vagyok:D mások szerint megértő és jó társaság is vagyok de néha én ezt kétségekben érzem:Dnagyon csúnyán beszélek bocsy:$ hátt.. szeretek beszélni. ha jokedvem van vagy átlagos akkor sokat tudok beszélni vagy irni. ha rossz a kedvem akkor aki hozzámszól csak egy betűt is az halott ember:D
van egy idióta bátyám. azért idióta mert nemtartja velem a kapcsolatot és ezért utálom.
az életem nagyon zűrös volt mindig és még a mai napig az.. jó persze néha(elég sokszor) magamnak csinálom a problémákat de hát ki nem?! szóval ha rossz kedvem van vagy nemvagyok a toppon akkor általába kedvtől függ minden.
igazából nemírok le magamról sokmindent mert vannak rosszakaróim akik még talán itt is figyelnek engem. meg igazából egy napló más. azt lelehet zárni hogy a kis titkainkat visszatudjuk később olvasni de itt mindenki tud benne kutatni szóval most kihagyok pár dolgot.(:
de azért..
1 és fél éves koromtól anyuval lakok kecskeméten.kecskemét elég zűrös város nemszeretek ittlakni de itt vannak a barátaim itt éltem az életemet szoval na. de attol még elköltöznék azért..:| hetényben laktunk 3 éves koromig. jártam bölcsibe oviba ált.suliba és most középsuliba is(: most a mezgébe járok ébben parasztkodni tanítanak minket de én már sztem ígyis magamtól is elég nagy parasztvagyok.xd de alapjábavéve tudok kedves meg cukorpofa is lenni.(: nemvagyok egoista csak néha még ha nincs is mire. most mondom én nem az a netharcos vagyok aki csak itt mondja meg a véleményét meg itt osztja az észt.. én mindig kőkemény őszinteséggel vagyok másokkal szemben.(asszem jaxd) imádok táncolni énekelni zenéthallgatni fényképezni.nameg ottvan az a facebook. éjjel nappal fentvagyok rajta. sajnos.xd:$:|
mindenféle zenét szeretek az üvöltős metálos rockon kívül. azt kinem állhatom. mondjuk rammsteint szeretem mert az más. nah. őh szeretem a cigányzenét az ütemes zenéket a mulatósat a hipphopposat a rockot is amelyik normális pl evanesence. linkin park. stb:D szeretem a szerelmetes zenéket is de az olyan ohh fuck elolvadok zenéktől hányok :D a mindenem a tánc és a csöpögős sz.arokra nemlehet táncolni ;)
bárkinek bármi baja óhaja gondja van írjon nyugodtan nemharapok;)
az ilyen b.uzi pornós állatok hagyjanak légyszives. mert feljelentem őket >.< már volt hogy majdnem megerőszakoltak meg megkéseltek és társaik szóval elegem van az ilyenekből.
rasszizmus.. hmm.. nemvagyok rasszista tényleg. a négereket pl imádom olyan jo s.eggük van*.* ahw hmm*.*xd cigányokkal japánokkal kínaiakkal sincs semmi bajom tényleg egyáltalán. csak az olyan most meghalsz büdösmagyar fílinges embereket utálom. szoval aki normális bármikor irhat ;) telszámot nemadok meg senkinek ;) max ha már nagyon jóba vagyunk és megbízható 1000%osan. msn van de nembirok mostanába fölmenni rá. meg nemis szeretem. fb van érd be azzal de azt se adom ám meg akárkinek héé.
na elég belőlem ennyi;) bőőőven.!!!
megtudtátok rolam hogy kecsói vagyok. nemvagyok rasszista. nemadok telszámot. zene imádó vagyok. tánc a mindenem. anyuval lakok. van egy bátyám.szókimondó vagyok és őszinte ;)

puszcsipácsóknyaljbe.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat