Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-02-20

Eltelt a szombat is, nem indult jól - a vége nem lett rossz.
A következő mondattal kezdődött a szombatom :" Nevelni akarlak, a saját érdekedben.." - képzelheted hogyan éreztem magam.. Meg is mondtam neki, hogy van anyám és nem hasonlít rá. Mennyire rossz érzés az amikor tudatosul annyi idő után, hogy az az ember akire barátodként tekintettél és tiszteltél és szeretted is - folyamatosan elítél és uralkodik feletted, megpróbál átformálni olyanná amilyen sose leszel.., nem jó érzés. Így mostantól a kapcsolatunk, ahogyan Ő fogalmazná "munka kapcsolat " lesz és elkövetek annak érdekében mindent, hogy el ne szívja életerőm, pl. nem járok vele haza és iskolába, és amennyire kerülöm azon dolgokat amelyek a munkakörön kívül vannak, mint iskolai mint pedig az önkéntes dolog.
Szombaton egész nap előadások voltak, mindenféléről - és a végén demonstrációval zártak, hát kicsit elgondolkodtam azon, hogy ez nem kis feladat, de meglátom a szerdai és a vasárnapi gyakorlat után..
De még egy olyan napot mint amilyen a szombat volt, ne! Teve, hallod?! Választ azért már lassan hozhatnád, türelmem már folytán.. :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat