Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-03-05

hűűhh... hát, nem mondom, hogy szebb életem van azóta, de nah... legalább tavasz van.

a téllel nekem amúgy sincs szerencsém. és mostmár az ősszel se nagyon. hát, a szeptember még oké. a többi már nem annyira.

és történt egy csomó minden. ami igazából nem egy csomó minden, csak nekem az.



-például rájöttem, hogy ikszipszilonzé nevű lány akit egykettőháromnemmondomeg helyről ismerek bekaphatja. nos, mutogattam a monitornak a középső ujjam... azaz az ikszipszilonzénemmondommeghogyhívják lány profilképének. Ó, én marha... de kellett neki elcseszni... hát csak ő akarta... hát csak ő szúrta el magának... hát mostmár aztán ne nyavajogjon... ami még nem is volna gáz, csakhogy nem csak magának cseszte el, de másnak is, akit én viszont sajnálok és a hülye csaj miatt féltek is... és nekem is elcseszte ikszipszilonzé és pontpontpont... na, hagyjuk. ki a frászt érdekeljen ez? senkit, megértelek titeket.





- de itthon ülök betegen. Ez a történet ott kezdődik, hogy elmentünk futni Jennyvel, ott folytatódik, hogy én nyitva hagytam az ablakot, és ott fejeződik be, hogy szerintem tüdőgyulladás, torokgyík, vagy inkább csak szimplán megfázás, holnap megmondja a doki. na, de hát nyolc.



- aztán. Anti Fitness Club. Csak mert felfedeztem, hogy míg a Children Of Didstance-től valamiért csak rosszabb kedvem lesz, az AFC zenéje komolyan segít rajtam. Csak a rockerek pártját fogom, hiába. Na jó, nem mintha az Afc éppen rocker banda lenne, bár igazából nem nagyon tudom eltalálni, hogy milyen. lényeg a lényeg, a zenéjük nagyon jó. Tényleg nagyon szép. Főleg a Más ölel át. Hát azon én sírtam. De komolyan.


-ésmég. The Wall. Pink Floyd. We don't need n o educations, we don't need no thought control, No dark sarcasms in the classroom, teacher leave them kids alone. HEY, TEACHER, LEAVE THEM KIDS ALONE!!!

Niki szerint a betegségemet iskola-undornak hívják. Hát, talán igaza van. MIndenesetre elvonási tüneteim vannak, már nem a sulitól, hanem minden mástól, ami ott történik a tanuláson kívül. Hogy ezek mennyit hülyültek nélkülem! Kész öröm volt hallgatni, mikor délután NIki részletesen elmondta.

- Ja és. Ha már sulinál tartunk. Pénteken ettünk sajttortát. Basszus, nagyon finooom! Kittinek sokkal tartozik most az osztály, mit mondjak :D Nóra meg hozott sütit. De olyan különlegeset. Neki is külön köszönet, de őszintén :D hú, bakker, nála van az angol füzetem. Na mindegy. nem mintha a bojtos órájára bármit is akarnék készülni. Dehogyis! Ennyire beteg azért nem vagyok.

Fuck yeah! ötös föci témazáró. enyém alegjobb. ami amúgy enm számítana, de számít, csak mert föciről beszélünk. Imádom:D és matek ötöös. kémia négyes. irodalom ötös és hármas. töri ötös és hármas. biosz ötös témazáró háromnegyed röpdoga. Hűhh, kezdek javítani. Na, már csak azért is!!

-júúj. cska hogy valami vicceset is. múltkor elkezdi egy gyerek gyakorikérdéseken: "Ki az a feat? Szinte minden számban látom a nevét, de sehol sem találom, hogy ki lehet ://" juj. aúú. fájt. nagyon. a fejem is, miután ennek hatására erőből belevertem az asztal élébe. juj. ááhh. hülyegyerek. tiszta gyökér. nah mindegy.


Nemtom minek írtam most ennyit magamról, ennél még az is érdekesebb volt, amikor a hiperszuper légycsapóról írtam. oké, ez talán kevésbé tragikus. de csak az elvonási tüneteimre tudok hivatkozni. Bocsi.


Hát, mindegy. Na, akkor napot! :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat