Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-03-06

2. fejezet

Anyu ébreszgetett, hogy jaj ma van a nagy nap!! J

-Anyu,milyen nagy nap?



- Hát…őőőő…. Hát a.. Na mindegy! Én inkább megyek! Vigyorgott és elrohant. Na mindegy. Erre a ’nagy’ napra fel akartam venni egy I hate JB-ös pólót, de gondoltam, ezért felküldenének az igazgatóhoz. L Na ezért inkább felvettem egy fekete pólót, amin egy rózsaszín smiley fej van. Leszaladtam a lépcsőn, Joe szokás szerint az arcomba nyomta az uzsis zsacsit, és egyszer csak azt éreztem hogy valami a hátamra ugrik. Colin volt az.

- Cristinaaaa! Tudod mennyire szeretlek?- vigyorgott

- Nem, én pont nem tudom!

- Haa? Ezt sértésnek veszem! – komorodott el az arca de aztán fel derült

- Mit akarsz? – mondtam unottan

- Hmm. Talááán… egy…. A..U..T..Ó.G..R..A..M..M..O..T! - szótagolta.

- Szó sincs róla! – Miután ezt elmondtam, ledobtam a hátamról, de szerencsémre nem a kanapéra esett, még nem is a szőnyegre hanem anyu kő gyűjteményére! Muháhaáháháá! J

- Áuuuuuuuuuuuu!- Persze Joe egyből tyutyujgatni kezdte, úgy mindta 5 éves lenne nem 13! Na nekem ebből elegem lett, ezért elindultam. Sara út közben felhívott hogy ma beteg, ezért nem tud suliba jönni. Na én ezen teljesen felháborodtam! Mi az hogy nem jön a világ leg..leg..legszarabb napján? L Na de ezt megértem. Aztán Nick és Oliver majdnem egyszerre hívott fel hogy nekik na nem jó mert elvileg valami titkos emo bulira mennek,( amire engem persze nem hívtak meg L ) és hogy ma nem jönnek. Neee! Senki nem tart majd ki mellettem! Ahogy befordultam a Jenna’d utcába ( ami a sulim előtt egy utcával van) egy riporter szállt rám és azt mondta hogy nyilatkozzak a BBC (?) tévének, hogy mijen érzés hogy Justin Bieberrel járhatok egy suliba? Én persze egyből ellöktem magamtól. Na és kit látnak szemeim? Ohh a kis Tiffany-t! Pont nyilatkozott:

- …. És nagyon szeretem a spenótot! ( bár nem értem ez hogy tartozik ide) Én direkt neki mentem, és erre akkorát sikított hogy beleremegett az egész suli. -.- Gyorsan leültem az asztalomhoz, és elővettem az mp4-em. A Fall Out Boy-tól a Dance, Dance-t hallgattam. Megnyugtató. J De ahogy megjelent Tiffany, egyből elromlott a kedvem.

- Jaj jaj midjárt jön! Jaj jaaaj! - sikoltozott Tiffany. Omg! -.- Életemben előszőr örültem ennyire a csengőnek! Elhallgatott Tiffany!! J

- Szóval… mindjárt jön, és hangsújozom Tiffany-t és a bandáját, hogy ne sikítozzanak amikor megjön!

- Jojo!- nevetgélt Salome. Valaki kopogott. Jaj ne hogy már! -.-

- Óó egy pillanat. – a tanár kiment a teremből, és Tiffany elkezdett sikoltozni, hogy ő már látta!!

- Ááááá úr isten! Te láttad már? Asztaaa! - mosolyogtam gúnyosan.

- Jaaj nagyon vicces vagy! – mondta nyávogós hangon.

- Őő …gyerekek, itt van már vagy 5 perce csak amiért ti itt veszekedtek…..- és erre Tiffany beleszól

- Úristen, úristen, úristen! J.. Ju….Just.. Wáoohh! És hátra esett. Valamennyire eljutott, hogy kimondja. J

- Sziasztok- szólalt meg tök nyugodtan. Mindenki csak bámult rá, csak én nem akartam bunkó lenni ( vagyis az akartam lenni, de mégis köszöntem tök egyedül)

- Csá- és mindenki rám nézett. Most meg mi van?

- Khm, Justin ülj le mellé! – és rám mutatott. Mi? Mi az hogy mellém? Itt Sara ül! Leült mellém, és bemutatkozott hogy Justin vagyok. Én erre olyan hangosan felröhögtem, hogy mindenki minket bámult.

- Most meg mi van? – mondta suttogva. Azért láttam egy kis mosolyt az ő arcán is. Még mindig nem szompi ne értsétek férre!

- Csak az, hogy csak tudom a nevedet. – mosolyodtam el.

- Ühüm, attól még hogy melletted ül egy tini popszrár, attól még toleráld magad Christina! Szerencsémre kicsöngettek, és nem tudott tovább szídni. Na jó ezt inkább vissza vonom. A fél iskola oda tódult hozzám. ( vagyis inkább hozzá) Tiffany le is lökött a székemről. Na hogy kapja be! Ráadásul rá is ült az mp4-re!

- Tifanny!

- Szól valaki hozzám? Ja, hogy te emo! Nem is vettelek észre!

- Ohh tényleg?- tápászkodtam fel- Akkor nem értem hogy ki lökött meg a forgatás közben, és hogy miért fájt ennyire ha nem jött neked senki?!

- Hát ő… haggyál már emo!

- Hé gyere már vissza! Ez a te helyed nem? – kérdezte a ’nagy, popszrár. Én csak összehúztam a szemöldököm, és tovább mentem. Elmentem a büfébe és vettem egy kakaós csigát. Pfuj! Kb hány éves lehetett? :O Csengetéskor visszamentem az osztályba,mert spanyol órám volt. Leültem a ’popsztár, mellé.

- Na akkor, köszöntsünk egy új diákot!

- Jaj ne már… ez olyan ciki.. főleg előtte!- nyőgte be az egész osztály. Annyi elég is volt hogy azt mondta ha nem köszöntjük, akkor mindenki bent marad óra után! Szóval muszáj volt.

- Muy bueno que usted va a nuestra escuela! Muy bueno!- mondta mindenki szégyenkezve. ( ez azt jelenti hogy nagyon jó hogy a mi iskolánkba jársz! Nagyon jó!Tényleg k…a jó. -.-) De mivel ő nem tud spanyolul, ezért nem értette szerencsére :) Jaj, mégse szerencsére! L

- Mivel nem nagyon tudsz spanyolul, ezért Christina fog korrepetálni!- nézett rám komoran, aztán a sztárra, és kb egyszerre mondtunk mást.

- NEM!

- Oké- mondta unottan. Na ne! :O

- Rendben akkor holnap szombat, beszéljétek meg, hogy mikor megy át Justin!- és csöngettek. Miért pont én? Miért nem Tiffany,aki még rajong is érte!Miért?? L Na mindegy. Épp haza akartam menni, de valaki megfogta a vállam.

- Na akkor mikor mehetek át, hogy korrepetálj?- mosolygott rám. -.-

- Hát… azt mondta a tanár, hogy holnap. Ezért gondolom hogy holnap! És legyen mondjuk… délután 4 óra! Uger utca 34! Na szia!- és amilyen gyorsan csak lehetett elindultam a lépcső felé. Hazaérve gyorsan felmentem a szobámba, és felmentem facera, hogy Sara fent e van. Nem volt fent, de valaki bejelölt. Na, kicsoda? Hát persze hogy a ’popsztár,! Gondolkoztam, hogy vissza e jelöljem, de mivel holnap át jön, és nem akartam a rinyálását hallani, hogy miért nem jelöltem vissza, ezért inkább vissza jelölöm. Hát mivel Sara nem volt fent, ezért gyorsan megnéztem Nick adatlapját,hogy még mindig nincs-e kapcsolatban. Hát szerencsémre nem volt. Megnéztem a profilképét. Jaj! Majdnem beájultam! Tökéletesen belőtt haj, fekete smink és gyönyörű szürke szem! J Anyu szólt, hogy elmennek Joe-val vacsizni kettesben, ezért adjak kaját Colinak. Anyuék elindultak, és Colin azt mondta hogy éhes. A kezébe dobtam egy pizzás dobozt,és azt mondtam hogy legkésőbb 11-kor legyen az ágyban. -.- Én felmentem, és elaludtam.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat