Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-08-01

Hello :D

Azt hiszem, hogy lehet, hogy elkezdek naplót írni. De nem biztos. Csak azért kezdtem el ezt a két mondatot (vagy 3) leírni, mert unatkozom.
Hát hogy először is írjak valamit... Fura, hogy zavarban vagyok, mert ez egy napló. De nem is értem, hogy miért mondják rá ezt, ha mindenki láthatja?!
Szóval ez nem egy napló. xD Ennyire jutottam .. xD Ezt a valamit olyan emberek olvassák, akik még másra is kíváncsiak velem kapcsolatban. Vagy csak ők is unatkoznak. Te is olyan vagy, nem? :D
Én is olyan vagyok. Amúgy. Hát mindegy, veszem naplónak. Bocs, hogy lefárasztottalak. Szokásom :D
Igazából valaki írhatna levelet, mert nyár van, és néha nem olyan pörgős, mint amilyenre szeretnénk. Nah, a mai is olyan. Nem pörgős.
Nem is tudom, hogy miről írjak. Érdekesnek kellene lennie.. De ha egyszer nem az!
Amúgy humorosnak születtem, csak lehet, hogy ez nem jön le. De ha találkoznánk /amit nem hinném, hogy megtörténik/, és megismernélek, vagy csak te lennél a legjobb barátnőm, akkor vicces lennék. Mert amúgy az vagyok xD
Van egy tengerimalacom, Pöttöm a neve. Nagyon dundi :D Valószínűleg nekem köszönhető.. xD De ha egyszer annyira tud kérni kaját! Megesik a szívem rajta :D Amúgy 2 tengerimalacunk volt. Vagyis 3. Nem, 4 volt, 2 nőstény vagy nem tudom, hogy mondják a tengeridisznót, ami lány, és 2 hím. Vagy fiú. Először a 2 fiú döglött/halt meg, Aztán a másik lány. Ő Pöttöm2 volt. Tudom, hogy találó név. Karácsonyra kaptuk a két lányt, pár évvel ezelőtt.
Volt egy kutyánk is, Tappancs volt a neve. Nagyon szerettem őt. Példás házőrző volt. Egy csomót játszottam vele. Na jó, nem olyan sokat. De nagyon okos volt. Az anyukája is a mi kutyánk volt, és van egy ikertesója. Aki még él. Csak nem nálunk van. Most pedig 3 cica őrzi a házat :D Vannak már 1,5 hónaposak. Vagy nem tudom.
Zafíra, Tigris, meg Kormi :D Tigrisről kiderült, hogy lány. De azért nem változtattam meg a nevét. Mind a 3 cica nagyon szeretnivaló.
Ó mennem kell. Bocsi, hogy ilyen uncsira sikerült. xD
Ciao :*







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat