Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Alia argentum

1922. november 17.
Az ügy neve: Alia argentum

Massachusetts észak-nyugati részén különös, ezüstös színű váladék kezdet felbukkanni szétszórva a környéken. A talajon, fákon, épületek falán és a tetőkön fel-fel tűntek. Azonban folyékony volt, és apró, csillogó szemcsék is kivehetők voltak az anyagban. Akik megérintették, kis idő múlva szédülésre, hányingerre panaszkodtak. A vérnyomásuk az egekbe szökött, majd a kómát megelőzően habzó szájjal rángatózni kezdtek, és összeestek. Voltak, akik évekig nem tértek magukhoz, de olyanok is, akik rögtön meghaltak. Az anyagot szigorúan csak a legtapasztaltabb tudósok vizsgálhatták, a legbiztonságosabb körülmények között. Kiderült, maga az anyag nem a Földről származik, és nem lehet semmilyen más keveréke sem.

A lény felbukkanását később többen is jelentették, és beszámoltak a fura váladékról, amit a testén kivehettek. A pontpt az ügy végére egy autóbalesetnek köszönhetjük. A lényt észrevéve négy autó ütközött egymásnak, amikor tekintetüket az autópályán átszáguldó, ezüstösen csillogó, meztelen női alakra szegezték. A területet azonnal lezárták, a fizikai leírás alapján és a helyszínen talált anyagot már könnyű volt kihez kötni. Eme anyagot ugyanis minden bizonnyal ez a lény termelte saját testében, tehát bizonyított, hogy többször járt már a Földön, hisz szétszórva a világ különböző pontjain, már legalább 450 évre visszamenőleg vannak feljegyzések.

Az "Alia Argentum" tehát ehhez a lényhez köthető, és rendkívül veszélyes. Ellenszert nem ismerünk rá, és szigorúan tilos megérintenie mindenkinek, még védőfelszerelésben is!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat