Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-04-22

Tudom, hogy rendbe fogok jönni. Tudom. Fogok.

Csak olyan rossz ez a igeidőkön átívelő érzés, hogy most azt gondolom, hogy a jövőben - ha majd lesz egy valaki, aki engem akar majd maga mellett tudni és képes (és hajlandó) elvenni és megtartani - azt fogom gondolni, hogy miért nem ő az ott velem. Persze ezt csak most gondolom így. De a jövőben biztos gondolkodni fogok azon, hogy a múltban ezen gondolkodtam.

És akkor mindig eszembe fog jutni az a kép a kezéről és az az este, amikor Uros itt volt és utána mesélte, hogy mindenkinek azt mondta, hogy úgy szeret, mintha a felesége lennék és lefotózta az gyűrűsujjáról átrakott gyűrűvel a kezét. Sosem voltam olyan boldog egész életemben, mint akkor, mikor ezt elmesélte nekem. Még ha lehet, hogy nem is volt igaz. De talán az volt.

Az egészben az a szomorú, hogy nem telt el talán egy hét sem ebben a boldogságban, mivel rájöttem, hogy május 11-én már megcsalt. És igen, az én hibám is, minek kutattam a dolgai között. De mégis ez a borzasztó. Hogy a boldog pillanatok mind így a semmibe foszlottak percek alatt az önző cselekedetei miatt. Annyira ....

Az egészben az a szomorú, hogy ilyeneken gondolkodom, ami a második bekezdésben van, úgy hogy több mint 4 hónapja vége a kapcsolatunknak.

Az egészben az a szomorú, hogy ilyeneken gondolkodom, ami a második bekezdésben van, úgy hogy több mint ? (nem tudom biztosra, hogy több-e mint 4) hónapja kapcsolata van.

Life isn't fair. Life is a bitch.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat