Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-04-29 Szerda

Ma Történelem órán szerencsére nem én feleltem. Matek órán velünk voltak a 6.-osok is. Az egyik lány a 6.-ból, Vivi, "tiszteletlen" volt a tanárral, ezért kiküldték. Sirva fakadt a csaj. Nem csípem Vivi búráját, mert túl hülye. Ő olyan plázacica, beképzelt kis hülye gyerek féle. Észrevettem, hogy ő se bír engem. De ez engem nem izgat. Szóval, ez történt. Ezután kitaláltunk egy játékot, aminek Lasszós királynő a neve. Fura mi? Nem tudom honnan jött az ötlet. :) Ezt játszottuk a teremben.
Na most elmagyarázom: (akit nem érdekel, az ne olvassa el)
Van egy fogó, akinél van egy ugrálókötél. Mindenki szétszóródik, ahova csak lehet. A fogó úgy kap el egy embert, ha az ugrálókötéllel megérinti. A mi ugrókötelünkön nem volt olyan végeizé, ami fából van vagy mittudomén, ami nagyot szokott csapni, és az nagyon fáj. Szóval az ugrókötél végével kellett megérinteni az embert, ha ez megtörtént, akkor az lesz a fogó, akit megcsapott a kötél.
Ezt szünetekben szoktuk játszani. A végén jól kipurcantunk, de megérte a fáradtságot. :) Ma egy órával hamarabb értem haza.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat