Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-05-20

Kedves Napló!
Ma Pünkösd hétfő, 8 óra 4 perc, 18 fok.
6 napja nem voltam itt, majdnem egy hét. Mi minden történt? Tegnap volt pünkösd vasárnap. Délelőtt sütöttem lenmagos pogácsát és készítettem zsemlét 12 db-ot, nem túl nagyok, de finomak. A pogácsa felét elvittem anyuékhoz, másik felét megettük Andrissal. Andris ma és tegnap is dolgozott. Barbika tegnap Danival családi összejövetelre ment Bugacra, elméletileg ma reggel jön haza, 8 óra elmúlt és nem jött még.
Szombaton készítettem erdély tárkokonyos húslevest, különleges íze van, tyúkból, tárkonnyal és citrommal készült, elképzelhető, hogy csinálok még ilyet, még mára maradt két adat. Mivel Barbi jön haza, már kel a mai adat lenmagos pogácsa, még 7 perce van és megyek nyújtani és begyújtani a sütőt. Mára és holnapra sárgaborsó gulyást tervezek. A sárgaborsó ázik és szerintem a fagyasztóból kivett sonka is felengedett már, lassan lehet készíteni. Remélem elégedett lesz a család vele. Egytálételnek szánom.
Egész héten nem tanultam, vasárnap képesítő vizsga. Terveim között szerepel a munkahelyemen való tanulás:)) és persze talán ma is tanulás.
Jó lenne még ma készíteni leves és spagetti tisztát is. Ez kb. két óra elfoglaltság lenne+leveskészítés+pogácsasütés+Barbi ruha mosás (huncut vagy azt a mosógép csinálja), valamint vasalás.
Már egy adag ruha mosódik és Andrisnak a tegnapi munkásruháit is ki kell mosnom (mosógépnek kell, huncut lány!).
Nem nyertem a lottón még, de terveim között szerepel ez szerdán!! Még két perc és begyújtom a sütőt, nyújtom a pogácsát és szaggatom. Most már egyszerre két tepsivel teszek be a sütőbe, légkeveréssel megoldható, csak ott kell lenni mellette, máskülönben nem tudok rá figyelni.
Hajrá Ditte, Hajrá Pünkösd, hajrá leves, hajrá pogácsa, hajrá tervek!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat