Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-05-26

Kedves Napló!
Ma vasárnap. 14 óra 51 perc, 28 fok.
Itthon, kimerülte, de nem is tudom, hogy boldogan-e.
Sikerültek a vizsgáim a szóbeli és írásbeli is jelesre. Teljesen kimerültem. A többiek elmentek mindenki a saját módján megünnepelni, én alig vártam, hogy hazaérjek. Igaz lassan 15 óra és talán egy liter folyadékot ittam, ez lehetett a gond és a pokoli meleg és stressz.
Kicsit sajnálom, hogy véget ért az iskola, bár örülök is neki, hogy jól sikerült. Az volt a jó benne, hogy nem került pénzbe, még vizsgadíjat sem kellett fizetni. Imádnám az ilyen dolgokat.
Fiúk-lányok-előadók úgy összekovácsolódtunk, hogy igazi jó csapat jött össze kivétel nélkül!! Kilencven százalék feletti lett az eredmény, egy négyes született, mindenki jeles lett. Puskázni nem volt lehetőség, jól felkészítettek az előadók. Ez az ő érdemük is, országos viszonylatban tényleg ranglistán leszünk az tuti (bár mindannyian nem első diplomásak vagyun, talán ez is nyomott a latba).
Most nem tudom mire koncetráljak. Barbuskám azt mondta, hogy menjünk el közösen egy másik dolgot tanulni, az viszont keményen fizetős, tudom, hogy azt is el kellene végeznem, már fiatal korom óta terveztem (de már úgy gondolom öreg vagyok, vagy mégsem). Még meggondolom.
Vagy új munkahely, vagy másodállás. Nem tudom most még kótyagos a fejem a fáradtságtól. De megnézem a lottószámokat, hátha már hétfőn beíratkozhatunk az új tanfolyamra:))
Szedd össze magad Ditte, délután van, holnap munka és ezer+1 feladat (de nem megy, pihenni akarok, majd pihensz 70 évesen!!!).
No hajrá!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat