Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-05-27

Kedves Napló!
Ma hétfő, 6 óra 6 perc, időkép szeri 13 fok.
Fura, hogy munka után nincs programom, se másodállás, se suli. Bár Barbival beszéltük, hogy kell a tanfolyam, de talán ezen a héten beíratkozunk egyre.
Azért nézem az állásokat is.
Még nézegetem a bizonyítványom, még 24 óra nem telt el, hogy megszáradt a tinta rajta. Mindent géppel töltöttek ki, csak az érdemjegy van kézzel (szeretem őt /bizonyítványt/). Kicsit túlcsöpögős lett, de megdolgoztam érte úgy érzem, sokkal többet tanultam, mint amennyit kértek írásban és szóban is:))
Megírtam a volt délutáni Főnöknek is, hogy milyen eredményes lettem, semmit nem írt vissza már egy ideje sem, szerintem feketelistára tett (nem megérdemelten, biztos kitalált valamit magában, amiért megsértődött rám). Visszagondolva rá (volt Főnökre), mivel idősebb volt nálam 20 évvel olykor a beszélgetések sokat jelentettek, sokszor észszerűek voltak, amit mástól nem kapok meg (hiányzik), bár sokszor nehéz is volt a beszélgetés (sokszor). Nehéz új másodállást találni, amit 16 óra után lehet kezdeni, ez is csak régi ismeretség miatt volt (első munkahelyem főnöke). Nem tudom mit lehetne, de valamit kell kezdenem magammal, nekem napi 9 óra munka kevés és a pénz is kevés, amit keresek így. Jobban figyelek és szétnézek jobban.
No hajrá mai nap!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat