Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-06-09

Kedves Napló!
Ma vasárnap, 15 óra 07 perc (te jó ég, már ennyi az idő), 29 fok (meleg van).
Régen voltam itt-ott-amott. Jelenleg kissé elkaptam valami vírust, már hétfő óta benne vagyok, de jártam dolgozni, fáradt vagyok. Apu is elkapta ő most csütörtökön, remélem neki nem tart ilyen hosszú ideig, mint nekem. Andris, Barbi úgy tűnik nem kapták el, talán Barbi kicsit, de remélem mégsem.
Ma vaárnap tepsis burgonyát készítettem. 1kg darálthúsból és X mennyiségű burgonyából. Andris dolgozik, Barb a házuknál van, valamit metszeni kell, mert átnyúlik a szomszédba, de nem tudom miért nem csinálta meg Dani, de...
Fáradt vagyok, holnap munka, Barbi szabin lesz egy hétig, és munka után beíratkozunk mindketten egy tanfolyamra (kicsit-nagyon félek tőle, ebben a melegben). Barb, már járt ilyen oktatáson és neki nem kell mindenből vizsgáznia sem (van, amiből mentességet kapott), de nekem ilyen vén fejjel kell mindenből. Az elmélettől nem is annyira félek (dehogynem!) a gyakorlattól nagyon, no meg a gyakorlati felkészüléstől is. Már fiatal lányként eldöntöttem, hogy megcsinálom ezt is, egyszer 17 évesen bele is kezdtem, de fiatalság bolondság, ahogy mondás is szól. Most vén fejjel a soha nem késő szakasznál tartok, remélem még nem késő. Ez van. élethosszig való tanulás jó hatással lesz rám is - Ajánlom, hogy az legyen !!-
Még kontaklencsét is szeretnék, annyi mindent, csak mindenre legyen energiám... Amúgy nagyon fáradt vagyok, de ez van, ezt kell szeretnem (félek, hogy megbánom mindkettőt, de egyszer élünk).
Június eleje van, de holnapra is 29 fokot jósolnak, szokni kell a meleget. Andri felhívja a légkondisokat, hogy ki kell tisztíttatni. Félek, hogy elrontják, két évente szoktuk, nagy szükség van itthon rá.
No hajrá mai nap, kiszedem a ruhákat a mosógépből - remélem papírzsebkendőt nem mosott ki a kedvenc gépem - és indul a vasalás.
Hajrá vasárnap!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat