Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nagy bejelentés

2024-06-10

Jelentem: Megcsináltuk! Másfél évbe került, de megcsináltuk! Nincsen többé ELVI lehetősége sem a mínuszba rohangálásnak! ^^

Ezt már három éve el kellett volna intézzem - de most megvan! ^^ Elegem lett a nélkülözésből, a szarakodásból. Elegem lett mindenből, ami szarul jött ki. Mostantól a TELJES BEVÉTEL a miénk.

És hogy mihez kezdünk ezzel a rengeteg pénzzel? Nos... Elindul a Project Exodus II.

Miután tavaly bebizonyosodott, hogy a bázisunk, Fort Foxtrot, illetve Menedék (régi nevén az E.F.E.-I) nem biztos többé, el kell kezdjük visszatermelni a nagy háborúkban elveszett mindösszes vagyont. A támadásaink innentől kezdve nem defenzív, offenzív formában fognak lefolytatódni. Az ellátmányvonalak többé nem fognak akadozni, ezért a Foxtrot-tanács előirányzott fél év alatt kb. 600.000 kreditnek megfelelő vagyon felhalmozását. Júniustól decemberig ennek legalább a 80%-át teljesíteni kell. A következő év januárjától júniusig a teljes összegnek el kell érnie a 1,5 millió kreditet. Év végéig LEGALÁBB vissza kell termelni a teljes örökségi vagyont, illetve lehetőség szerint ezt a számot túl kell teljesíteni. Ezt a már meglévő rendszerek katonai biztosításával tervezzük elérni.

Ezenfelül... Katonáink felszerelését folyamatosan bővíteni, korszerűsíteni kell. A Röhm-Kern (Továbbiakban: RöKe) Industries élelmiszerüzemeit folyamatosan át kell állítani a lehető legváltozatosabb élelmiszerekre. A helyszíni rekvirációt, mint intézményt, folyamatosan ki kell váltani hazai termékekkel. Fort Foxtrot népét FOLYAMATOSAN el kell látni jó minőségű élelmiszerekkel. A 2023-as Nagy Nyári Éhínség NEM ISMÉTLŐDHET MEG - SEMMILYEN FORMÁBAN.

Felfedezéseink, valamint szövetségeink bővítése mellékvágányra kerül. Konföderáció kialakítása nem lehetséges.

Tehát a projekt neve: Project Exodus II
Alprojektek nevei:
1.) Újjáépítő Szárnyak (2024 június-december)
a.) Zöldellő Fa-hadművelet (A kolóniáink újjáépítése/korszerűsítése/romeltakarítás/kárfelmérés)
b.) Folyamatos Haladás-hadművelet (Katonai jelenlét megerősítése)
c.) 2024/01-es Békeidei Direktíva (A pazarlás megállítása, ésszerűsítés folyamata)
2.) Folytonos Előrelépés (2025 január-július)
a.) Tartós Növekedés-hadművelet (Megszállási övezetek kiterjesztése, elveszett területek visszaszerzése)
b.) Járható Út-hadművelet (a bolygófelszínek rendezése, utak újjáépítése, infrastruktúra fejlesztése)
c.) A Mulholland-egyezmény tető alá hozatala (Az egyezmény értelmében Menedék lakossága megkapja a Foxtrot-tanács erőforrásait az infrastruktúra fejlesztésére, cserébe a bolygó elhagyásakor a teljes összeg visszajár), ÉS/VAGY
d.) Az erőforrások felhasználásával Fort Foxtrot TELJES LAKOSSÁGÁVAL együtt kivonul - nem tisztázott, hogy a végleges megoldás mit jelent. Valószínűleg a B-816-os bolygóra költözik vissza a nép, illetve ennek meghiúsulása esetén más, lakható bolygókat/kisbolygókat keresünk.
3.) Exodus II-hadművelet (2025 Július-2026 szeptember)
Új bolygó birtokba vétele

A győzelemre!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat