Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Köszi mindenkinek...

2024-08-25

https://vm.tiktok.com/ZGe33MxGC/

Szerintem nézze meg mindenki...

Megvolt? Akkor mondom a magamét. :)))

Egyrészt: Idegen nőkre már NAGYON régen nem köszönök rá, idegen nőkkel nem kezdek párbeszédet. Pontosan az ilyen, és ehhez hasonló tapasztalatok miatt. Valahol a reakció még érthető is - nagyjából hasonló módon reagálnék a 4B-kre, meg hasonló elemekre. Különösen nem szenvedhetem, ha valaki effektíve követ (volt már, akit felkentem a kapualjra emiatt).

Másrészt: Viszont gyerekek! Ne feledjük azt sem, hogy ha 1.) támadólag nem lépek fel 2.) nem követlek titeket 3.) nem állok bele az aurátokba... Nekem ne villogtassatok semmit se. Főleg, mert az én frakcióm hadiállapotot hirdetett az agymosott fajtátok ellen. Ergo. Ha én azt tapasztalom, hogy nekem villogtok a fegyvereitekkel, akkor a.) ok nélküli erődemonstrációnak veszem b.) támadó szándéknak veszem c.) retaliálni fogok.
A kezem gyorsabban mozdul a mellényzsebembe, és zuttyantja elő a fegyvert, mint hogy egyáltalán odaérjetek hozzám. Innentől kezdve egy lépésetek van, amíg figyelmeztető lövés nélkül kitárazok. Lehet, hogy még a tartalék tár is kiürül. És amíg fetrengtek, addig eltaposlak benneteket, mint egy férget. Majd én kigyógyítalak az elmebajotokból, ti ROHADÉKOK!

Alapvetően bár harcos nép a mienk, szándékaink békések - egészen addig, amíg békével közelítetek. Sajnos ezt már baszhatjátok, miután esküdt ellenségeinknek kiáltottatok ki bennünket - jószerével ok nélkül. Mindannyiunkat. Kivétel nélkül.

Figyelmeztettelek titeket.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat