Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-09-02

Kedves Napló!
Ma szeptember első munkanapja, elméletileg 18 fok, de 35-ig is felmegy, tegnap is nagyon meleg volt.
Gyorsan telik az idő, itt az ősz, pedig még kánikulákat érzünk. Izgulok, mert még nincs vizsgaidőpontom, ígérte az ügyintéző, hogy majd hív a ezen a héten, ha megtud valamit. Múlt héten azt mondta beszélünk hétvégén, tegnap azt, hogy a héten beszélünk. Elméletileg Barbinak 15 nappal előtte lehet csak kiírni, de majd látjuk mi lesz belőle. Hosszú lesz a hét, kivéve ha nyerek a lottón:)
Tompa és álmos vagyok most is, mert meleg van, vagy csak ráfogom a melegre, valójában egész éjjel ment a légkondi, tehát megfelelő hőmérséklet volt és mégis fáradt és tompa vagyok. Talán érzem, hogy nem voltam nyaralni, egyszerre csak egy napot vettem ki szabadságnak, öregszem talán csak az a baj. Jó lenne lubickolni a Balatonban vagy kirándulni a hegyekben, szép vadasparkot nézni, csodás várban barangolni, fagylaltozni...
Erről jut eszembe csodás ételeket fogyasztottam tegnap is. Gyümölcslevest készítettem almából, körtéből és sárgadinnyéből, hideg volt és finom. Andris ráczpontyot készített (nem tudom cz-vel írják-e, valószínű, hogy nem, de nekem valahogy az a szó cz-vel megfelelő, persze, ha nem személynév miért lenne cz-vel, talán azért, mert régies szó, mindezek ellenére nagyon finom volt. Délután Barbi hozott lángost, különleges íze volt: egy felet ettem meg, de tele éreztem magam tőle. Ma porcsin főzeléket fogok készíteni, állítólag tele van omega3 vitaminnal, tegnap hoztak a háztól Barbiék egy nagy zacskóval, kíváncsi vagyok az ízére.
Összeszedem magam, mert lassan 7.00 óra és dolgozni kell azért a pici pénzért, amit kapok, no Hajrá mai nap!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat