Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-09-07

Kedves Napló!

Ma szombat, 8 óra 26 perc, 20 fok.
Mai teendőim: rendrakás, takarítás, délután főzőcskézés vacsorára.
A család A Háznál van, én itthon. Ebédet nem kell főzni Nekik, mert reggel főztem buronyát és a fagyasztóból kiengeszteltem három adag birkapörköltet, amit múlt hétvégén vettem. Ezen a hétvégén nem tervezek venni pörköltet a fagyasztóba, mert a kedvenc séfem csülökpörköltet készít, viszont az mindenképpen zsíros mégha finom is, valahogy nem kívánom. Terveim között szerepel a héten főzni a fagyasztóba elrakni való körömpörkölt készítése. No vettem jó áron körmöt, de szerintem alig van rajta hús, abból vagy körömpörkölt lesz plusz hús vásárlással vagy pacalpörkölt. Ebből az utóbbi lenne jó, mert az talán finomabb és nagyon régen készítettem már. Régen nagyon finomat készítettem mindig, de az már tényleg régen volt, kijöttem a gyakorlatból, de úgy gondolom mégis csak olcsóbb lenne, ha én készíteném és úgy tenném el a fagyasztóba, hogy legyen kész ételem is ott, ha gyorsan kell a főtt étel (mint most is reggelre kész kellett lennie).
Mi is történt még?
Az ország gazdaságilag romokban a kisemberek szintjén, a nagyok, meg habzsi dőzsiznek, ahogy én látom szórják magukra a pénzt, ez nagyon elszomorít, nem tudom mit hoz számomra a jövő, de bevallom félek.
Meg van az elméleti vizsgaidőpontom is. Félek nagyon, jövő hét után péntek 11,40-re kell megjelenni. Nagyon szeretném, hogy sikerüljön, hogy mehessek a gyakorlati oktatásokra is. Nagyon szeretném még idén megszerezni ezt is, tényleg szükségem van rá.
A jövőt még nem tudom, hogy mi lesz, ha meg lesz ez is. Vannak terveim, vagy új másodállás az idei vizsgáim tekintetében, hogy pénzt kereshessek végre a tudásommal, vagy csak alkalmi munka (ez utóbbi jobban tetszene), vagy belevágnék egy másik tanfolyamba, amit esetleg külföldön is kamatoztathatnék/nák, viszont oda még kell nyelvtudás is, amit szintén tanulnom kell/lene (tudás hatalom vagy 6 alom/macskaalom). De ne ugorjak minden elé, most sikerüljön az elmélet, nagyon készülök rá.
Ezek a melegek nagyon kikészítenek, pedig van légkondi a munkahelyen és itthon is esténként, mégis nagyon fárasztó. A napot is két kávéval élem túl, este pedig csak úgy puffanok az ágyba, tegnap is 19.00 óra körül már aludtam, no persze éjfél körül meg kipattant a szememből az álom és csak szenvedtem, semmi hasznosat nem csináltam. Összeszedem magam, gyorsan telik az idő és az ingatlan romokban rend és tisztaság tekintetében. (Nem vagyok jó házvezetőnője saját magamnak.) No hajrá Ditte!








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat