Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-09-22

Kedves Napló!

Ma vasárnap, 10 óra 00 perc (Te jó ég már ennyi az idő? Igen ennyi.) 17 fok, az időjárás mostanság igen csak ősziesre fordult, azt sem tudom sokszor mit vegyek fel, hogy ne fagyjak meg, de ez van, be kell szereznem vitaminokat (újabb kiadás, de szükséges).
No mi minden történ, amióta nem voltam itt?
- Szeptember 20-án pénteken volt egy átfogó elméleti vizsgám, tesztlapos volt egy órám volt kitölteni. Gratulálok magamnak, de HIBÁTLAN max. pontszámös lett. Szinte én voltam a legidősebb a tanulók között. Talán egy meghatározhatatlan korú piros-vörös hajú nő talán hasonló korosztály volt, de extrém kinézete miatt tűnt csak idősebbnek. Borzasztóan izgultam, előző délután-este még fogalmam sem volt, hogy mivel jutok el a vizsgára megyeszékhelyre. Gondolkodtam autóbuszon és vonattal is, mindkettő másfél órás utazást jelentett volna. Este még elmentem megvenni a vonatjegyet, de a pénztáros annyi mindent mondott, hogy elbizonytalanodtam - vágányzár, nem megy be a állomásra meg ilyesmik - és hazajöttem jegy nélkül. Gondoltam autóbusszal megyek, de féltem, hogy az autóbuszon rosszul leszek, mégis úgy döntöttem, hogy másnap vonattal megyek. Nagyon jó döntés volt, mivel az autóbusz lerobbant, meghibásodott kint a pusztában -egy tanulótársam azzal ment, de halasztania kellett a vizsgát-. Nagyon féltem, de szerencsém volt, talán a stressz a legjobbat hozta ki belőlem. A végén kiírta, hogy sikerült és a max. pontszámot. Nagyon örültem. Később azt hittem, hogy nem sikerült jött fel, csak tévesen elolvastam és a max. pontszám csak valami megszerezhető pontok száma volt. Itthon megnéztem az automatikus e-mailt és abban is közölték, hogy sikeres volt a teszt. Örülök, bár voltak sokan, akiknek nem sikerült, őket nagyon sajnálom, de szerintem legközelebb menni fog nekik is. Lesz még egy elméleti vizsgácskám, úgy gondolom az könnyebb lesz és azt követően jöhetnek a gyakorlati óráim és a gyakorlati vizsgám. Nagyon félek a gyakorlati dolgoktól is, hiszen azokra itthon nem tudok készülni és a vizsga is lehet relatív, a vizsgáztatómtól függ, azt mondják csak keveset engednek át, ez van, de nagyon klassz lenne, ha karácsonyra meg lenne. A családom nem tud róla, ez lenne a meglepetés számukra, ha sikerülne. Anyuék biztosan nagyon örülnének, ha meg lenne.
Mai nap.
Főztem székelykáposztát, upsz még el kell szaladnom frissfölért (Barb azt szereti, a tejfölt nem bírja), szuper 11 óráig van nyitva elméletileg a bolt és én még itthon tevézek, de ejh' ráérek erre még...
Tyúkhúsleves fő már vagy két órája, de tyúkból van. Valami tészta is jó lenne hozzá, csak házi reszelt tészta van, lehet, hogy a frissföl vásárláskor veszek tésztát is.
Még a rendrakás van, nagy rumi van, rengeteg a lakásban a tárgy, mivel gyűjtögettem Barbiék házához, de még nem költöznek, millió cucc mindenütt, tényleg csakis azért várom, hogy költözzenek, hogy legyen egy kis helyem.
Elméletileg 15 óra körül jönnek (remélem nem hamarébb, mivel el kell készülnöm addig) és addigra rend és finomságok kellenek.
Anyuékhoz is mennem kell ezt követően. Ezernyi dolgom van. No hajrá vasárnap, holnap munka nap és arra is jó lenne készülni!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat