Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
a gityó

Ma voltunk Mel-lel meg Romival egy hangszerboltban.. Nézegettem magamnak egy új gityót, hátha... de csak álmodozhatok, mer úgy se kapok gitárt.. már eleve van kettő, amiktől semmi pénzért nem tudnék megválni, még akkor sem, ha Steve Vai sírna nekem hogy adjam el neki... szóval csomó csomó tök jó gitár.. elektromos, akusztikus, klasszikus, elektroakusztikus, basszus, stb stb...és megakadt a kirakatban lévő Fenderen a szemem. Nagyon állatul nézett ki. Fekete, fényezett, és rockabilly-s lángok rajta.. awww egyből megkértem a boltos srácot, hadd próbáljam már ki. Oké, rádugtam az erősítőre, leültem egy székre és játszani kezdtem.. hát nem semmi. Elég sok gityón játszottam már, de ez mindegyik hangzását tarolta. Tisztán hallatszott minden hang (éljen a Marshall erősítő), tettem rá egy kis hangerőt, hogy kihozzam belőle az állatot, és sikerült. Csak lecseszett a boltos, hogy nem színpadon vagyok és nem fél milliós közönség van jelen, szal vegyem már le a hangot.
Hát jó, mikorra már kijátszottam magam, akkorra már ott volt a jövőkép a fejemben, hogy milyen jók leszünk együtt az új gitárommal. Majd jézuskának megírom.
Oké, ez a nap már túl szép volt, nehogy már ilyen szép is maradjon, így kíváncsiságból rápillantottam az árára... öhöm... laza másfél milla. Oda is mentem megdöbbenve a boltoshoz, hogy nem írtak e el egy nullát, de ő mosolygott és mondta h nem... hát bazzeg ha másfélmilla akkor már magától játsszon nekem..
szal ennyit erről.

Mel-lel meg Romival amúgy tökre szeretek lenni. Mel tök aranyos csaj, idióta (jó mondjuk ez alap az én haverjaimnál) és mindig meghallgat. Romi pedig egy erőszakos srác, mindenkit irányítani akar, mindig ő akar lenni a központ, és nem bír veszíteni. De egyébként mindig meghallgat másokat, és nagyon nagylelkű, csak tudni kell kezelni.
Egy csomót lógunk együtt... a városban, régebben zp-ben, a szigeten, a dunaparton... házibulikban. Mindent tudnak rólam, én mindent tudok róluk.
jahj Mel állandóan új sráccal jár, követni se tudom már kivel jár éppen :S, és erre nem büszke, mint általában egyesek, hanem szenved..mer nem találja az igazit.
Romi hasonló... szeret csajozni, magabiztosan csinálja, de nem nyomul, mindig ráérez mi kell a csajoknak. szóval tőle lehetne mit tanulni.
szerencsére nincsenek tahó barátaim, sem haverjaim.. azokat korán kiszűröm. mindegyiket bírom a maguk hülyeségeivel, de ők úgy jók, ahogy vannak.. rem ők is ezt gondolják rólam.. lehet h mégse tudok mindent róluk..(?) és ők se rólam..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat