Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
szilveszter?

nemtom mi lesz a szilveszterrel. hívtak Rolandék, meg Jenny, akkor hívtak még a Réka-Dávid féle buliba, hmm Petráék... akkor Mel-lel meg Romival pedig azt tervezzük h lehet h kimegyünk Bécsbe.. vagy arrafelé.. nemtudjuk. de ezer h nem fogok otthon ülni és nézni a szilveszteri műsorokat.
az a gáz h minden buliban min 40-en lesznek, és tom h mind kegyetlen jó lesz csak nemtom melyiket kéne választani :S rem nem lesz olyan mint tavaly. 20 centis hóban, egy vidéki placcon eltévedve. nem volt vicces. de aztán végülis elértünk a buliba éjfél után.. asszem pont beestünk a himnusz végére.
juhéééééééééééééééé jönnek keresztapámék Bp-re !!!!!! először!!!!! mármint tracy (keresztapám) volt gyerekkorában vmi sulikiránduláson, de lövése sincs mi hol meddig Bpről. szal suli után rögtön megyünk el mászkálni, betöltöm az idegenvezetői posztot... szal nem hiszem h lesz erőm/energiám/időm feljönni a következő hétköznapokon.. pénteken du vagy este repülnek haza beaumont-ba (texas) . olyan jó már vagy 10éve nem taliztunk és most 2szer egymás után is xD ugye november végén voltam hollywoodban, tracy szülinapján ami egyébkét dec 17.-én van csak előrébb lett hozva bizonyos okok miatt. szal nem hittem volna de 17.-én tali tracyyyyyyyvel meg michelle-lel!!! xDxDxDxD menő de a karácsonyt is itt töltik meg lehet h a szilvesztert is :P tovább is maradhatnának csak sajna tracynek haza kell menni mer kezdődnek az óceániai turnék a bandával.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat