Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
egyedül..

hogy rákaptam a naplóírásra.. unatkozom.. nem hiszem h olyan húúdesokan olvasnák .. mind1.
megint nem jött össze a barátnős dolog. hollywood túl messze van és a barátnőm meg nem fog ideköltözni. azt mondta jönne jövő héten 2 hétre megint, jaja akkor 2 hétig együtt lennénk aztán megint 1000 év és lehet h vissza se jön. én meg nem mek los angelesbe csak majd nyáron.nem is sztem los angelest.. ott csak beverly hills jó meg hollywood.. de amúgy meg semmi..szal a lényeg h nem akarom hülyíteni szal bármennyire is nehéz volt de megmondtam h ne jöjjön ide miattam mert én be akarom fejezni a dolgot.szegény most tiszta depi. sajnálom nagyon de ha most idejön akkor az a gáz h minnél többet vunk 1ütt annál inkább erősödik a kapcsolat. és nem akarom h jobban fájjon a szakítás...mert a távolság szemét dolog és ígyis-úgyis szakítással fog végződni.
olyan szerencsétlen vok. de azért jó volt.. tracy buliján megismerkedünk novemberben aztán idejött 2 hétre bp-re és ketten laktunk 1 lakásban xD mekkora jó volt. jah jó volt vele... de mondom már eleve halott volt a kapcsolat.
szal most így megvok.. nem kell több világvégén élő barátnő..
______________________________________________
plusz van végre egy jó dolog is. jönnek keresztapámék szilveszterre!!!! jön az egész byrd család xD de vicces lesz bazmeg abban a családban mindenki idióta. tracy pl minden koncertjén felviszi a színpadra a turnébuszos cuccait.. olyanokat h köntös, kispárna, fürdőszivacs, papucs, alsógatya.. ez komoly. a fürdőszivacsának még van neve is.. Poof. xDxD és mind1ikről mesél vmi sztorit és közben felveszi őket. szal az van, hogy tracy a cowboyruciból átvedlik köntösbe és papucsba, (mármint nem vetkőzik neki hanem ráveszi a köntöst a ruhájára, ledobja a western csizmáját és felveszi az ultraszekszi fa papucsot ami már hadirokkant nagyjából, plusz még fogja a kispárnát és akkor énekel tovább. utána rájön h az alsógatyát azt lehet h nem akarja felvenni a közönség előtt de azért a közönségnek meg kell mutatnia szal felemeli a spongyabob collection-ét (spongyabob,patrik,csigusz-os boxer) mire a közönség elkezd tombolni..nagyon beteg. de ez vmi countryénekes-jellegzetesség mer akik countryt jáccanak azok sose normálisak xD de ettől jó.. ők soha nem nőnek fel és nem is komolyodnak meg.
olyan gáz még nem is voltam tracy byrd koncerten, nem láttam h nyomják olyan tuti nagy közönség előtt és nem hallottam a spongyabobos boxerekről a sztorikat..:(( tracy azt mondta h bármikor mehetek csakhát ugye suliidőben nem kéne, meg hamár kinn vok Amerikában akkor oda min két hét kell... szal egy koncert erejéig faszság kimenni.
de majd ha mek koncertre ako zsuzsi is jön velem, tracy 2. számú magyar rajongója xD sztem magadra ismersz :P
de vááárom a szilvesztert aztaqrva dejó leszxDxdxdx
______________________________________________
bazmeg tracy. h a halálba csináltak neked apádék ilyen jó hangot.hát erre nem várok választ mer úgyse tucc magyarul meg lövésed sincs h mi az h ttc..bazzeg kéne neki csinálni 1 tevét.. odaszarna xd nem mintha ráérne de legalább itt is tanulhatná a magyart xD oké nem tőlem mer hozzám külön szótár kell. mondjuk tracy angoljához is szal elvagyunk xD
és akkor milyen menő lenne itt is tudnánk levelezni nem csak myspacen.. eskü megcsinálok neki egyet. mondjuk a ttc még lehet bele is fér a szintjébe. most megcsinálom..aztán majd magyarázok neki h mit merre hogyan
azóta hallgatom a different thingset mióta zsuzsi rávezetett h jó szám bazzeg nekem mindig lehet újat mutatni







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat