Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
semmi

olyan tök jó itthon punnyadni. rákaptam az írásra.. szal ha van időm akkor ebbe a sz*r ttc naplóba írok h növeljem a ttc-naplószínvonalat az izgi írásaimmal/ gondolataimmal. kb nem csinálok semmit egész nap és ez olyan jó. egész nap azt nézem h tracy meg apa meg michelle kiszenvedi magát a szobából és itt mászkálnak, kicsit lehánnyák ezt-azt másnaposan (szóval elképesztően imádom takarítani utánuk) aztán visszazuhannak apám ágyába ami jó nagy és utána vmit dörmögnek és ki vannak halva.
közben evee meg kim hazagyüttek a vásárlásból és hazahozták a fél westend-et és boldogan mutatták nekem.
ez egy olyan nap h egyinkünknek sincs kedvünk semmihez.úgyh csak ülünk és nézzük egymást.ez túl izgi.
aztán közben csengetnek és itt van 2 'haverom' akik utálják a countryt de azért jönnek h tracytől autógramot kérjenek és utána röhögjenek h mekkora szar a countryt. hát azt tudni kell h iszonyatos a zenei ízlésük. olyan zenét hallgatnak amiben a pohárcsörömpöléstől az ajtócsapkodásig, a cipőkopogáson át a vízesés hangjáig minden benne van és a legjobb indulattal azt lehet mondani h altatózenének elmegy, de végeredményben azok hallgatnak ilyen zenét akik kib*szottul el vannak szállva és magányosak. csak teszik az agyukat. szerintünk a haverjuk vok én pedig azzal válaszoltam h rájuk zártam az ajtót.
akkor is a country a legjobb. meg a blues..ugye blues nélkül nincs country se.!!! a country vidám zene, ezér is szeretem. főleg ahogy tracy nyomja olyan vidáman..
ezzel nagyon felb*szták az agyam. de örültem h itt vannak evee-ék és ők pillanatok alatt feldobtak újra.
most kim a szomszéd csávónál van és úgy tűnik összejöttek. evee meg tökre be volt indulva h el kéne menni vhova de nekem nem volt kedvem.. szal most nemtom hol van de eltűnt. sztem átment kim-ékhez.
azt tervezzük ma estére h felmegyünk budára éjjel és megnézzük a várost ha a másnaposok rendbe jönnek. mintha még nem láttuk volna elégszer. de abból a látványból sosem elég.
lehet majd csak éjjel 1 körül megyünk fel.. na mindegy mer úgyis fenn vunk egész éjjel, nappal meg alszunk, szal van időőőő







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat