Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
szánkózás xP

végülis normafára mentünk szánkózni (nemtom mér de ott kötöttünk ki). vittünk 2 régi szánkót amik már elég hadirokkantnak néznek ki de azért szeretjük őket. négyen voltunk apa ,kim, tracy meg én szal úgy terveztük h 2-en 2en ülünk fel. normafa elhagytott volt, sehol senki. jó az a hely budán és jó is a levegő is. persze hideg volt szal be voltunk öltözve rendesen. rajtam volt össz 3 pulcsi (1termópulcsival) plusz egy kabát szal kb úgy néztem ki mint 1 golyó és nem bírtam összezárni a karjaimat. tracy azthitte h meg akarom ölelni azé megyek felé tárt karokkal. aztán mikor meg is öleltem rájöttem h nembírom összezárni a karjaimat. vicces volt.
velem mindenki félt lejönni szal apám kitalálta h majd ő megy kimmel és nekem hagyta meg szegény tracyt.
apámék nekiindultak nyugdíjas tempóban mer nem akartak meghalni ha 200zal belemennének 1 fába.
mi tracyvel úgy vunk h eccer élünk és azt élvezzük is ki de azért asszem túllőttünk a határon mikor olyan helyen indultunk neki lecsúszni ahol lejjebb már komoly fák voltak. mer ott ahol apáék csúsztak ott csak egy lankás, kies rész volt szal semmi veszély.
szal tracyvel csúsztunk és nagyon nekiindultunk és kicsit ijesztő is volt. tracy engem ültetett hátra h kapaszkodjak belé de miután csak elindultunk csak akkor vettem észre h ja még mindig nem bírom összezárni a karjaimat.
szal fogalmam sincs hogy de tracy mögött maradtam és száguldottunk lefelé (tracy egész jól írányította a szánkót) aztán a köv pillanatban már azt vettem észre h took repülni. láttam h tracy is repül el mellettem szánkó nélkül és vmikor/vhol földet értünk nagy szaltózások bukfencek cigánykerekek közepette és egy karcolás nélkül megúsztuk. dejó adrenalin volt.
aztán visszasétáltunk, én megszabadultam 2 pulcsitól és mentünk még meneteket. egyszer tracy a fáról szedett le engem, ő meg pofával a hóban landolt ami elég hideg lehetett. meg volt mikor zuhanás közben elkapott és együtt repültünk.
aztán pihentünk egy kicsit h kifújjuk magunkat és közben néztük kim-et meg apát h robognak lefelé vadul 2 km/h-val de aztán hamar rájöttek h az nem izgi úgyh bekeményítettek. utána már őket is a fáról kellett leszedni xD
apa mindig úgy zuhant le a szánkóról h átölelte a fát.
jókat röhögtünk egymáson.
aztán ment apa meg tracy együtt mi meg fent vártunk rájuk de aztán elkezdtünk unatkozni kimmel szal leszáguldottunk utánuk. kerestük merre vannak és hát meglettek méghozzá egymáson feküdtek és dörmögtek vmit a szánkó meg mellettük. mi meg elkezdtünk szakadni a röhögéstől kimmel és mondtuk nekik h milyen szekszuálisan jól néznek ki együtt. de nemhogy leszálltak volna egymásról hanem elkeztek röhögni ők is. mondták h nem bírnak felkelni.
mondtam nyugodtan szóljanak ha egy kis magányra vágynak. aztán tracy leszállt apáról arra hivatkozva h ő inkább alul szeret lenni. xD
aztán olyan 10 felé fél 11 felé értünk haza, átfagyva, fáradtan, de fel voltunk dobva. mint állat.

_____________________________________________
tracy zene: http://www.youtube.com/watch?v=nloGNombtjw
(i'm from the country)
_____________________________________________
+ tracy állata ttcn. happy lamp post [319879 AL]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat