Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
minden

eltűntem 1 időre. de most visszajöttem, láccólag rendeződtek a dolgok miután meg lettek keverve.. de én maradtam uaz: továbbra is szeretek fonetikusan írni. ami annyit tesz h kazinczy nyelvújítás előtti időszakát tálalom fel amikor úgy írták le ahogy kimondták a szót.
szal nem vok műveletlen. xD nyelvtanból profi vok.

oké, nem fogom leírni h mér tűntem el.. aki fontos az tudja.:P ha fontos akarsz lenni akkor írsz, méghozzá olyat h még fel is keltsd az érdeklődésemet, megismersz (amit nem könnyű mer nekem ez eleve az életcélom h megismerjem magam), összehaverkodsz velem és elfogadod a tényt h az ikerhugom az istennő xD (6m22d)

júúj meg 1 nagyon de nagyon jóóó dolog. tracynek kösönhetően BRAD (pitt) -tel írkálunk 1másnak miután tavaly évvégén tracy szülinapi házibuliján voltunk hollywoodban és ott dumálgattunk... bár a nagybulin mikor félezren voltunk ako nem nagyon tudtam vele dumálni (ako legtöbbet james dentonnal azaz a született feleségek mike delfinojával dumáltam jaj dejófejvolt bazmeg :DD) de volt a másnapi buli mikor szűkebb kör volt na ott tudtunk dumálni braddel.. ezt csak annak a rengeteg vodkának köszönhetem, amik bradet a gardróbba kényszerítették, ahol másnap reggel rátaláltunk.. :P
aztán full másnapos volt úgyh angie jolie meg a gyerekek (rohadt aranyosak a gyerekek bár eléggé meg voltak szeppenve!!!!) jöttek érte. én világ életemben 1 szétműtött, beképzelt qrvának gondoltam angelina jolie-t, úgyh mikor családanyaként, hétköznapi cuccban és barátságosan közeledett felénk, és teljesen közvetlen volt, összezavarodtam. meg brad is megdöbbenésemre teljesen más mint aminek beállítja a média. ő is barátságos, vicces, kicsit álmodozós, de néha még szégyenlős is.
tracytől kérdeztem is h ez mi brad meg angie-t tök másnak képzeltem el.. tracy erre aszonta h ebből is láccik h milyen jó színészek.
h ennyire tudják NEM ÖNMAGUKAT adni.
de ezeket összerakva bradben nagyon jó kis személyiséget kapunk.
csak az gáz mikor felbasszák az agyát.olyankor nagyon kikel magából.
amúgy jolieval tökre összeillenek most h így láttam őket élőben.. :D viszont amin meglepődtem h jolie-ban van szlovák vér!! emiatt egy csomót tud magyarországról. mondta h sokat járt itt, de braddel csak 1szer volt bp-n.. de brad tökre vágta h heroes' square meg chain bridge meg goulash(gulyásleves)!!!!! xD
MEEEEEEL ideszarsz ha ezt megtudod.. bradnél (!) maradt a barátságkarkötőnk.. KINT VAN A BARÁTSÁGKARKÖTŐNK beverly hillsben.!! most írt brad!! még a buli óta. SZAL NEM HAGYTAM EL!! NE HIGGY ROMINAK!! brad nemtuggya h került hozzá (én viszont biztos vok benne h direkt lenyúlta tőlem mer neki nem telik rá)
bele van írva a nevem meg h budapest xD szal nagyon nehéz volt kitalálnia h az enyém.
MEL LÉCCI ADJ VMI ÉLETJELET MAGADRÓL...xS romival már nemtuggyuk mifasz van.
amúgy nyáron mikor kimegyek amerikába (Los angelesbe ako tracy megígérte h elintéz nekem 1 pitt-jolie találkozót ahol tudok majd csinálni fényképeket, jó sokat!!) meg persze tracyről meg rólam is kéne.. mer csak az a 8-9 éves fejem van megörökítve ami nem 1 esztétikai élmény - ikerhugomnak volt lehetősége megbizonyosodni erről xD


a banda már nem a régi. tökre nem vesszük komolyan a zenélést. mel állandóan a csávójával van, romi csajozik mint mindig, én pedig folyamatosan basztatom őket. de nem akarom erőltetni a zenélést mer abból csak rossz következik. viszont ííírtam 1 zenét (honkytonk blues) és aligvárom h megmutassam tracynek!!
max ha nem jön össze a banda összeállunk evee-vel igaz a próbákat nemtom hogyfogjuk megoldani mer evee texasi.

nemtok vmi érdekfeszítő témákról írni. mongyuk miko esszét kell írni ako a tanárok mongyák h szeretik olvasni az én hülyeségeimet xD bassssz mintha én osztanám a kultúrát.
sikerült megutálnom az esszéket.. angolon nem olyanokról kell írnunk esszéket h my family meg one day in my life és hasonlók.. hanem odabasz eléd a tanár 1 képet 1 land rover luxuskocsiról, h beszélj róla, és zárójelben megjegyzi h három mondaton belül térj ki a nők egyenjogúságára és a gazdaságpolitikára.
igenigen, a nők 1enjogúságáról és a gazdaságpolitikáról beszélj, miközben nézed a képet a landroverről..
az angollal semmi bajom csak már magyarul sincs erőm gondolkozni. ijen köcsög témák...

vizsgán persze kihúztam 1 olyan témát h tinédzserkori traumák meg ijesemik ami full pszicho szal lenyomtam neki 1 pszichológiai beszédet, minden oldarról megvilágítva és mindenféle faszságról dumáltam aminek semmi köze nem volt a traumákról sem tinédzserekről és elvolt ájulva h mijen qrvajó volt. pfffff.. ekkor jöttünk rá h minnél több dologra kitérsz annál nagyobb isten vagy a szemében xD


kicsit texasi-asodott a kiejtésem miután tracyék beépültek az életembe. a nyelvtanom pedig amerikaisodott, ami azt jelenti h nem foglalkozom a nyelvtannal. tracyék elbasszák a nyelvtanom, mivel ők is csak beszélnek. úgyh emiatt aggódom.



nah hnap jönnek a byrdök!!!!!!!!!!!! nemtom kik jönnek de tracy meg evee tuti!!! dejólesz. csak viszont lehet h szállodába mennek ha nem férnek el itt..:S
úgy szeretném ha itt lennének....! olyan jó látni végre normális családot. tracyéké mintacsalád...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat