Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-02-22

apa kiment németbe a hétvégére pár rokonhoz, domiék le lettek passzolva nagyszülőkhöz, kim a barátjához költözött a hétvégre szal enyém a ház. :D később átjön mel mer menekül otthonról mivel válnak a szülei és nem szeretné a válással kapcs. dolgokat hallgatni egész éjjel... ha jön mel ako romi is jön mer ők csak együtt léteznek.
ma az egész nap veszekedésből állt szal nem vagyok a toppon. romi szerint ez egy olyan nap h már csak a bebaszás segítene rajtunk. rajtam már az se sztem.
tök szar egyedül mer szarrá unom magam. olyan dumálhatnékom van. ráadásul 2 órát azzal töltöttem h romantikus-gyertyafényes gitár produkciómat tálaltam fel a 60wattos marshall erősítőmön a szomszédnak köztudottan azér h kiidegeljem őket... annyira utáljuk egymást.. a zenei ízlésünk ég és föld. szal mikor a furulyaversenyére gyakorol (óh baszki de legalább tudna jáccani!!!) akkor pillanatok alatt felbassza az agyam. ilyenkor kitárom az összes ajtót, ablakot, vagy gitárral kiállok az erkélyre, ott ráülök a kurvajó erősítőmre ami kihozza az állatot a gitárból és nyomom neki. újabban skótduda leckéket is vesz a szomszéd csaj. EZ KOMOLY!!! engem a skótduda hangjánál jobban nem lehet büntetni. sajna a gitár nem tud idegesítő lenni úgyh ötletem sincs hogy szárnyaljam túl a skótdudát. lehet megkérem mel-t h énekeljen az erkélyemen. xP akkor még az utca is ki fog költözni nem csak a szomszéd.
ezen a 2 órás izén kívül még gitároztam +3 órát. fájnak az ujjaim. gyakoroltam a slide-olást amit tracy mutatott. qrvajo. !!!!!!
úúúúgy hiányoznak tracyék!! mondjuk tracyvel folyamatosan levelezek, egy megoldásnak jó de jobb lenne ha itt lenne inkább.
voltunk ma infraszaunában óbudán... én fecó, dani, dani2, mel, dávid meg réka. nem volt senki rajtunk kívül szal jól elvoltunk.. fecó elmesélte az összes szaunás horrorsztoriját, mikor a áldozatok bennragadnak.. mel meg parázott és folyamatosan tesztelte az ajtót h nyílik e, h nem fogunk e bennragadni....
amúgy a szaunázás kibaszott unalmas. az infrában kb 45 percet kell ülni, ami nekem kész halál. most h itt voltak a többiek jó volt mer elpofáztuk az időt. múltkor tracyvel is ugyanoda ültünk be, és még akkor tracy mutatott egy route 66-es szórólapot ami texasból maradt nála és most a többiekkel 2 hétre rá találtuk meg a szauna falécei alá becsúszva ugyanazt a szórólapot (éljenek a takarítók). felismertem tracy írásást rajta. tracyvel vicces volt mikor szaunáztunk.:D kb rajtunk kívül volt még bent két férfi mikor bementünk a finn szaunába 60fokos és az egyikük (1 nagydarab kopasz) 10 percenként kijárt egy hűsítő zuhanyra. és ako így ülünk tracyvel és iszonyatos nyögések közepette el kezdett zuhanyozni a férfi. ráadásul visszhangzott az egész, úgyh sztereóban szekszfilm hangeffektekkel lettek kiszínezve az egyébként unalmasnak tervezett szaunázásunk. beült szembe elénk 3 csaj (3 barátnő) akik először csak jókat mosolyogtak a háttéreffekteken, néztem tracy is jókat mosolygott magában én meg már azon voltam h kifakadok mer nem bírom elfojtani a röhögést. utána egy qrvanagyot felnyögött a fazon h aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh!, tracy meg kommentálta is h jahj ennek a faszinak mingyá jó lesz xP ..de olyan vicces volt ahogy mondta. meg azt is mondta tracy h mingyá neki is jó lesz ilyen hangeffektek mellett.. aztán nyílik az ajtó, belép apa, duplaerősséggel halljuk a nyögéseket, mindenki röhög benn.. apa is megjegyezte h a kopasz már a csúcson van. aztán pont mikor benyögtem apának h "ezt már tracy ellőtte" akkor lépett be evee a szaunába és kérdezte h mit lőtt el tracy és hova? :D
mondom bazmeg ezmár télleg korhatáros xD
és ekkor bejött a szaunába a hősünk, a nagydarab kopasz, lefeküdt oldalra és megint nyögött egyet. aztán lihegett.. tracyéken láttam h ők is nehezen bírják megállni h ne rögjenek..
szal ennyit most így nagyhirtelen a szaunázásokról..amúgy soha nem szoktam járni szaunázni, csak télen rákaptam, mer kurvajó h benn ülsz a 200fokban és utána kimész a tetőkertbe a mínusz fokba, esetleg hóba.. teljes újjászületés.
na mingyá itt vannak melék úgyh nem is húzom tovább. valszínű itt alszanak, hnap meg megyünk inni. le kell zárni a hétvégét, úgyis felemelően szar volt ez a hét.


+ ma van dani szülinapja!!!!!!!!!!!!!!! boldog szülinap!!!

2 nappal ezelőtt meg kurt cobain-é volt. RIP.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat