Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-02-28

szarul aludtam az éjjel mer vmi fasz állandóan nyomkodta a csengőt. erre persze felkeltek a kistesók Ashley meg Domi is akiket aztán nagy élmény visszaaltatni. szal kimentem apának segíteni az altatásban, én lestoppoltam domit úgyh nem meglepően azaz mint minden éjjel most is a herkulest elmeséltem neki. az a jó h minden este vmi más verziót mesélek neki szal ez még ez nekem is kihívás.. mer ugye ahhoz kell agy. kim hugom mindig aszongya h csak ne vigyem túlzásba nehogy megerőltessem az agyam.
amúgy sztem vicceseket szoktam mesélni. csak az a baj h annyi fordulatot meg izgi dolgot viszek a mesébe -amibe rendszerint az összes ismerősünket belesorolok- h domi nem tud elaludni. szal nem vok vmi jó elaltató.
de tegnap azé bekussolt a csengő, domi is és ashley is viszonylag hamar visszaaludt.
velük ellentétben én nem bírtam elaludni úgyh forgolódtam nagyban. aztán feladtam, nekiálltam fekve pengetni a gitárom hátha elálmosodom de semmi. aztán zenét hallgatni... egy rakás szar zenét hallgattam. utána eszembe jutott h mér büntetem magam és eszembe jutott tracy. szal hallgattam tracyt és közben arra gondoltam h milyen tökjó volt náluk lenni texasban és h mijen jó lenne ott lenni megint. ez túl sok munkát jelentett a pihent agyamnak míg ezen gonolkoztam szal szép lassan beálmosodtam és elaludtam tracyzenén. reggelre lemerült az ipod emiatt, így nem tudott ébreszteni és el is aludtam.
kizuhantam az ágyból, be a fürdőbe, sikeresen beletaláltam a számba a fogkefével, fésülködni minek, nagyjából felöltöztem és már a metrón is voltam. jaj a metró. de utálom. szar 2-es metró. mennyit szívtam miatta mikor a Kontroll filmforgatás miatt le volt zárva.!! mindenhol át kellett szállni h eljussak suliba és még 600óra volt mire beértem. én meg iszonyatosan szenvedek a koránkeléstől.
szóval állok a metrón az ajtóban, mellettem egy '80as évekbeli motoros rokker egy szekszuál Plusz-os zacskóval. míg sorra hagytuk el a megállókat, azon gondolkoztam h vajon csak részeg a fazon vagy be van lőve.. akárhányszor fékezett a metró, a csávó rámzuhant. mondom bazmeg kapaszkodjá már persze ezt nem így mer nemvok tahó, csak mondjuk elvártam volna h odanyögje h 'bocsi'. de nem, baszott rá. oké, fék, rámzuhan, de most elejtette a zacskót amiből 628 féle kés esett ki, teljesen védtelenül, 30centis meg 40 centis hegyű kések, pár hentes kés, amivel még egy mamutot és fel lehetne szeletelni. mondom kurvajó, ez volt az pont mikor kinyílt a szemem mer eddig még nem sikerült felébrednem. fasza lett volna ha belém áll valamelyik kis barátságos kése miközben rámzuhan. télleg féltem. igazi alvilági faszi volt.
a suliban már kevés izgi dolog történt. végigszenvedtem az órákat, valahogy mostanában semmi nem vesz rá h csak egy kicsit is figyeljek. viszont spanyol tz-m megint 5-ös lett, nemvok stréber spanyolból csak szeretem ezt a nyelvet. ráaadásul tracyvel újabban spanyolul levelezünk az angol helyett úgyh azóta egy csomót fejlődtem. xD tök jó h tud nekem segíteni mer ő jól nyomja. texasban sok a mexikói mer ugye ott van közel meg régen még az 1800-as évek közepén texas mexikó része volt.
panni a padtársam aki történetesen nemnormális xD vele még úgy ahogy jól elütjük az időt ált. de most nem voltunk formában, úgyh unalmamban tracy dalszövegeket írtam át a görög ábécé szerint. igen ez már a vég de nagyon durván unatkoztam.
aztán tesin kosaraztunk és a köcsög tanár megint szivatott. jesszusom de utáljuk. ráaadásul duplaóra. a csajok nem igazán szeretnek tesizni meg szenvednek nagyon úgyh a szeretett tesitanárunk kitalálta h mindenki 1est kap órai munkára. úgy bebasztam volna neki egyet. vagy kettőt.+ nehogymá csak ennyire basszon ki velünk, kiejelentette h minden órán kúúúpert futunk, mindenből felmérés, stb stb. minden-egyes-kibaszott-órán.
irodalmon fogalmam sincs mi történt mer csak testileg voltam ott. ma kibaszottul el voltam szállva. gondoltam ikremre h vajon mikor lehet az angol szóbelije. és h ő most mennyire szarrá izgulhatja magát míg én halálra unom magam.
a szünetek mindig egy új löketet adnak h túléljem a napot, mer összejövünk mi nemnormálisak, lefárasztjuk egymást, ako röhögünk de úgy h már idegesek a többiek mer tőlünk visszhangzik a suli. a szünetek mozgalmasak. mindig odajön vki h menjek ide-meg oda mer XY keres. nemtom mér de állandóan engem keres mindenki mintha vmi nagyfőnök lennék v. nemtom..
vagy kimegyünk focizni az udvarra. ma pl voltunk kint mer qrvajó idő volt. zsuzsó az egyik csaj rámöntötte a kóláját mer ideges lett rám úgyh az órák hátralévő részét egy kölcsönkapott S-es méretű pocahonatas-os pólóban töltöttem amiben ultraszekszin néztem ki. mondta mindenki h ennél buzibban már nem nézhetnék ki.. hát köszönöm pedig pont az volt a célom.
aztán írtunk a british history & empire-ből tz-t persze angolul és fogalmam se volt a szókincsről de egész feltaláltam magam.
aztán bennmaradtunk órák után ádámmal, dáviddal, romival, pannival meg andival és viccesen töltöttük az időt aztán andi megkért h magyarázzam el neki a matekot. mondom persze az minden vágyam de azé összehoztam neki vmit. eléggé padlón volt aznap de aszonta h tökre felvidítottuk és h mennyire köszöni nekünk.
aztán hazafelé jövet egy csöves elémhugyozott majd mondta h hívjam meg egy whopper menüre. mondom bazmeg... én is majdnem éhen haltam.
aztán kim hívott h merre vok mer nem tud bemenni a házba mer nincs kulcsa..mondtam a nyugatinál metrón, aztán hazaértünk és most itt vunk és majd ma is mek eddzeni nemsokáááá

ps. BOLDOG SZÜLINAPOT RICHI & RITAAAAAA !!!!!!!!!! :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat