Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-03-09

aki rendszeresen olvassa az izgibbnél izgibb bejegyzéseimet (igen vannak rendszeres olvasók ami meglep de azért tök jó h egyáltalán vkit le tudok kötni vele) szal az észrevehette h ami bejegyzéshez odaírom h folytatni fogom azt baszom folytatni. úgyh azok már folytatás nélkül fognak maradni. nem mintha olyan érdekfeszítőek lennének h bánni kéne amiért abbamaradnak.
továbbra se tok magyarul (se semmilyen más nyelven). továbbra is nagy megterhelés az agyamnak összetett mondatokban beszélni. régen író akartam lenni mer ott tudok gondolkozni két vagy több tagmondat között.
a hétvége megint nem a pihenésre volt. mindig megfogadom h végigalszom a hétvégét de még véletlenül se jön össze. hétvégén vivinél voltam. ő egy helyes csaj, még múlt hétvége felé jöttünk össze. igaz ő idősebb 18 éves de sztem jól elvunk, magas vok meg ilyenek úgyh nem is láccik a korkülönbség. meg sokat változtam mióta gimis vok és lehet spongyabobon pusztítom az agysejteket de komolyan is hozzá tok állni dolgokhoz.. elég önálló vok, lehet h túlságosan is. nem kétség h el vok baszva, de mit tud csinálni 1 kisgyerek aki szinte nem is látja a szüleit mer olyan későn járnak haza a melóból? jaja mer így nőttem fel. nem akarom a szüleimet hibáztatni, csak még mióta tracyéknél voltam azóta meg vok törve h mi maradt ki az életemből.. a család. és az a durva, h erre most jövök rá, mer eddig nem hiányzott mivel nem is tudtam mi az.
mind1. nem hiszem h eltorzította volna ez a személyiségem. normálisnak érzem magam ilyen téren.
kérdeztem tracyéket h nem akarnak e családostul Mo-ba költözni csakhogy ne a filmekből lássam h milyen 1 igazi család.
tracy nem annyira hülye h otthagyja texast. főleg texas így texas úgy , minden texasi kurvabüszke. de nem látványosan vannak elszállva maguktól csak eccerűen imádják a földjüket.

amúgy találtam 1 vidit. ekkoriban volt folyamatban a different things album készítése, erről is dumál többek közt. 2005-ös tracy interjú aminek az a különlegessége h tracy nem is emlékszik rá xD biztos be volt baszva. nem is számítok rá h bárki is megérti, ha érted örülsz ha nem akkor ez van de ha sok sok amerikai pofázást hallgacc ako előbb utóbb hozzászoksz de annyira h észre se veszed h más nyelven beszél.

http://www.thedmonline.com/media/paper876/video/396v2296.mov


tracy texasi (városi) kiejtéssel dumál bár tracy vidéki (i'm from the country=vidéki vok....tracy dal xD). a vidéki kiejtés tök vicces xD tracy mikor itt van bp-n néha dumáli vidéki akcentussal külön kérésre amin jókat szoktam röhögni.
megint jön tracy egy pár napra ide mer intézi a budai kéglit. rá van izgulva a magyar vidékre szal körül kell vele nézni (amiben természetesen örömmel részt veszünk).
elvileg pénteken jön szal addig minden napot kihasználunk vivivel mer utána tracyé vagyunk!! xD (ez lehet h erősen hangzott de így van).
örülök h nem jön evee tracyvel.. nagyon szeretem azt a csajt csak épp ez a baj.. hogy nem tudom hogyan szeretem..:( és most ha ő is bejönne a képbe úgy h vivivel vok együtt. akkor teljesen elbizonytalanodnék. áááá de szaaaaar.








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat