Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
amerikaiak a sulinkban


tegnap jöttek amerikaiak a sulinkba valami nyári táborra toborozni diákokat.. bemutatkoztak, volt 1 minnesotai, volt egy 20éves csaj Kaliforniából, egy 30as Washingtonból, és 2 huszonéves texasi csaj. 3 fős csoportokra osztották az osztályt és dumáltak velünk. naná h az egyik texasi csaj (Emily-nek hívták) ült le hozzánk. és esztivel meg rékával kerültem egy csoportba akik meg se mertek szólalni. xD
1 órán keresztül dumáltam emilyvel. kurvasokról dumáltunk..mesélt a családjáról meg h milyen dallas, mer h ő onnan valósi. én is meséltem magamról h kaliforniában születtem és kicsi voltam mikor ideköltöztünk. mondtam neki h imádom a zenét legfőképp a countryt. persze mondtam neki h nemrég voltam texasban és voltam dallasban is, meg h kurvasokat tudok texasról mer a keresztapám texasi meg apám is oda járt egyetemre meg ott is élt egy ideig.
aztán kérdezte h hol él a keresztapám texason belül mer texas az elég nagy. ledaráltam neki h dél-kelet texasban beaumontban és innetől kezdve csak úgy fosta a szavakat beaumont barátságos légköréről meg h mennyire szereti. mondta h beaumontban jó sok cowboy van és h ott igazából a látványosság az a countryénekesekkel kezdődik.. és ott is fejeződik be.
gondoltam mondom neki h ismerem tracyt de utána felmerült bennem h mi van ha az se tudja ki az..elvégre nem dumáltam még texasiakkal tracyről, fogalmam sem volt mijen híre van kint. illetve csak tracy barátaival meg családtagjaival meg rokonaival dumáltam ami azé más..
mer emily oké h tuggya ki az a george jones, aki szintén beaumont-i. jones egy ilyen tökömtuggyamilyen díjas countryénekes aki mondjuk közel sem olyan mint tracy. én sose voltam oda jones-ért. sőt..
asszem megkedvelt emily és tök vicces volt vele dumálni.

aztán még dumált arról a táborról amiről ezidáig beszélnünk kellett volna xD.. vmi balaton közeli táborhelyen, sok sok amerikait ismerhetünk meg, nyelvgyakorlás meg ilyenek. teccett az egész dolog. adott egy angol nyelvű prospektust.
és akkor hirtelen rámézett ijen elgondolkodó fejjel h én olyan ismerős vok neki. (valószínű h a világhírű rejtett tehetségem révén ismert fel. ami annyira rejtett h sosem fog kibontakozni. xP)
próbált dumálni esztivel de szegény eszti annyira lúzer. nekem semmi bajom nincs azzal ha vki semmit se tud angolul.. csak esztinek maga a személyisége borzasztó. annyira gátlásos meg félénk h mindenki ideges lesz tőle. mégha magyarul kell beszélni akkor is olyan szerencsétlen és az egész osztály állandóan röhög rajta.
réka vicces volt mint mindig. xD
olyan de olyan csomómindenről dumáltunk... megdicsért h milyen tökre szekszi texasi kiejtéssel dumálok. mondtam neki h én komolyan ki vok képezve mer mostanában nagyon beindult keresztapám és annyit találkozunk amennyire a nagy távolság megengedi.
kérdezgetett rólunk csomó mindent... aztán vhogy a zenéhez jutottunk; mesélt arról h texasban mennyire nagy hangsúly van a countryzenén (mintha nem tudnám xD). utána mutatott zenéket h mennyire ismerjük az amerikai zenéket (nem azokat amiket a szar magyar rádiókon hallgacc... hanem az igazi hazai amerikai zenéket amik csak amerikában ismertek.) hát tudott újat mutatni emily...
és mindig mondta h melyik énekes honnanvalósi. utána magyarázta h beaumontban csomó countryénekes él.. felsorolt egy párat, mondta h mark chesnutt pl ő is beaumonti..(csak hamár ennyire rákaptunk beaumontra). mark chesnutt-on mindig kiakadok. nem igazán ismerem de ami számot ismerek tőle az épp elég.nekem chesnutt hangja/előadásmódja egy gátlásos kecskére emlékeztet.. még ha a zenéje nem is lenne olyan szar, de idegesít h olyan erőtlen az egész... nincs benne ami megfog.
utána emily felhozta tracy byrdöt amin jól elmosolyodtam. ez volt az mikor mondtam neki h igen őt ismerem elég jól xD mondtam h ő a keresztapám, erre emily nagyot nézett és egyből hozzámvágta h mér nem mondtam neki előbb.. aztán el kezdtünk röhögni..megerősítésként megkérdeztem megint emilyt h szóval te ismered tb-t? mondta h persze, mint énekes (ha személyesen nem is)!!!... és hozzá tette mosolyogva h mindenki ismeri tracyt.. texas büszkesége. gondoltam tracy ha ezt hallaná biztos magához nyúlna úgy örülne. utána odahajolt hozzánk és mondta h Rachel, a másik texasi csaj aki a mellettünk lévő hármas csoportnak dumált a táborról (igen, ők télleg arról beszéltek és nekünk is arról kellett volna de örültem h nem arról dumáltunk) szal az a Rachel ha tudná h tracyről dumálunk teljesen kész lenne mer h ő szereti nagyon a zenéjét. hát de nem hívtuk oda rachelt. nemhiányzott:D
emily elkezdett tracyről pofázni. mondta h mennyire hálás neki mer h tracyék mindig minden évben rendeznek ijen tökre nagyszabású Homecoming jótékonysági koncikat és a befolyó pénzből kórházakat támogatnak és h az egyik ismerősének a 12éves parkinson-kóros lánya teljesen felgyógyult tracyék segítségével. és ez annyira jó. tracy meg kapja be mer nekem semmit nem mond. .. soha nem mondta h ilyen jótékonykodásban vesz részt. ő mondjuk soha nem gizdul semmivel... pedig néha lehetne..
emily mesélte h mijen tracykoncerten volt és h vicces volt. mondta h tracy szokott pofázni koncerteken mint vmi stand-up komédikus (stand-up komédikus pl fábry sanyi aki csütörtökönként nyomja az rtl-en.. csak ugye mijen jó lenne ha mondana legalább 1 jó vicceset). meghogy mijen jól fogja össze a közönséget és h mennyire beavatja őket az előadásba és h a közvetlenségvel olyan légkört teremt mintha vmi szűk összejövetel lenne. és h erre mijen kevesen képesek az énekesek közül..
tök ideges lettem h ijenekről beszél nekem..mondtam emilynek h kussoljon be mer én még nem voltam tracykoncerten ami viccesen hangzik mer eléggé jól ismerem...és most meg 1 tök idegennel dumálok aki volt már pár tracyn de még nem talizott vele személyesen.
nembaj de nekem tracy exclusive 1szálgitáros előadásokat szokott tartani!!! én csak ezzel vigasztalom magam. de majd 1 nap én is mek tracyre ikremmel 1ütt!!!
én ijen olcsó közönség vok.de mongyuk múltkor adtam tracynek 5forintot az akusztikus watermelon crawl-ra (nem azér mer olyan szar volt hanem mer ennyi mostanában az össz vagyonom), de külön felhívtam a figyelmét h azt az 5 ft-s érmét 10ft volt előállítani (igen én nézek híreket)......!!! (szal valójában 10ft-ot kapott tőlem -> ezt mondhatja a boltosnak mikor fizet max fasznak nézik de hát mégis csak tracyről van szó xD)
igazából csak az uccsó 10percben dumáltunk tracyzenéről.. de egészen új dolgokat tudtam meg tracyről amit hnap számon fogok kérni.. világosítson fel.

aztán kérdeztem tőle h esetleg nem akar még többet mesélni arról a nyári táborról hamár így kibeszéltük tracyt? :D
emily időközben elfelejtette h jéééé télleg neki most a táborról kéne pofáznia. megköszönte h emlékeztettem. szívesen.
aztán rövidesen vége lett az órának és kérdezte h el tud e érni valahol a közeljövőben.. adtam neki 1 emailt meg mondtam h vegyen fel myspace-n. kérte h adjak vmi elérhetőséget tracyhez amit nem szívesen szerettem volna megosztani vele, de aztán végül mondtam h tracy is fennvan a myspace profilomon.. bár kétlem h tracy válaszolni fog neki. sok levelet kap amiket el szokott olvasni, de nem tud sajna mindre válaszolni. úgyh fel kellett állítania tracynek 1 értékrendet h kinek válaszoljon.

minden estre izgat ez a nyári tábor. erősen gondolkozom h menjek e. csak a nyaram annyira be van táblázva h nem hiszem h unatkozni fogok. de ha lesz 1 szabad hetem ako jó lenne lemenni..
oh yeah hnap nincs sulink. és elvileg hnap gyün tracy is hozzánk ami természetesen annyit jelent h jó hétvégém lesz. ma este itt alszik viv úgyh majd össze kell dobnom a szobát mer kb be se tud jönni mer minden le van kurva az ajtó elé. xP
tracy miatt nem fogok összepakolni mer ő már úgyis hozzászokott h mindenféle akadályokon kell eljutnia egyik szobából a másikba.
meg amúgy is tracy szeret kupizni sztem rosszabb mint mi.
a szobám nagy élmény amúgy. leraksz valamit az többé már nem kerül elő xD kivéve ha az ágyam melletti pakkra rakod rá, ami a tavalyi tankönyveimből áll jórészt amit azóta nem sikerült elraknom/kidobnom. igen az a pakk kb 1 méter magas és mindent tudok mi hol van benne. már többször nekifogtam h megszűntetem és részben sikerült is... de ahogy rendet raktam semmit se találtam meg.
na mek mer gyün viv. :PPP







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat