Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
tavaszi szünet 2

tracy zenei megrontását (miután ilonka néni betámadta a nyugdíjasklub slágereivel) próbáltam ellensúlyozni azzal h normális zenéket hallgattattam tracyvel. egy példát se tok mondani mer csak odabasztam elé a zenéket, de hatásosnak bizonyult mivel ha bemész az arany jános utcai péntek esti belvárosi nyugdíjasbulira nem fogod ott látni tracyt amint eufórikusan tombol márió a harmonikás örökzöld nagymamanagypapakedvence slágereire. tracy szerencsére úgy döntött marad a countrynál. .. de köszönjük a lehetőséget ilonkanéninek.
egyik nap beszélgettem cintivel (tracy is ott volt de ő elvolt mellettünk) mikor odajött cinti 8 éves öccse Roli az egyik osztálytársával Dáviddal és megkérdezte tracyt h ismeri e a texasi lánfűrészes gyilkost. sőt dávid gyanakvóan nézett tracyre mert erősen gyanította h tracy maga a texasi láncfűrészes gyilkos. miután kiderült h tracy nem a láncfűrészes megnyugtattam tracyt h nyugi mer ennél szarabb kérdéseket már úgyse lehet feltenni, mire odajött egy 7 éves kiscsaj és beletaposott tracy lábába és megkérdezte h fájt e. mondtuk a kiscsajnak h nyugodtan taposson csak rá meg rúgja gyomorba is mer a texasiak úgysem éreznek semmit. öcsééém a kiscsaj teljesen meg volt győződve h tracy földönkívüli és ő másképp működik; mint pl nem működnek tracyben az érzékelőreceptorok így lehet ütni verni mer úgyse veszi észre.
amúgy ezek a dolgok valahol viccesek is amellett h nyilván fárasztóak.

am tök jó volt mer tracyék itt voltak minden este sokáig. csak éjjel mentek át a hotelbe. egyik unalmas estén (igen mi tudunk ám unatkozni is) ment vmi izgi horror a tvben aminek most nem jut eszembe a címe és az se h melyik adón volt.. vmi no-name film, de tök örültünk mer amerikai angolul beszélő volt szal tracyék is tudták (volna) nézni. mi tök kultúráltan feküdtünk vivvel a kanapén, tracy meg michelle a másikon. tracyék már kb az első 20 percben elvesztették a film iránti érdeklődést, annál inkább egymásra irányult az érdeklődésük. szóval ment az izgi horror, tök izgi zene hozzá meg minden, már egészen beleéltük magunkat tracyék meg ott elkezdtek cuppogni (tudod pusz-pusz) meg ölelkeztek meg suttogtak meg mittomén.. ott az egyszemélyes kanapén amin még normális esetben még egyedül is szűkösen férsz el de most még én is elfértem volna tracyék mellett.
eleinte röhögtünk vivvel h milyen vicces de mikor belecuppantak a legizgibb részbe és pont a lényeget nem hallottuk ako felbaszódott az agyam és lebasztam őket. tracy utána magyarázta (persze a film közben h még több részről maradjunk le) h még egyébként se nézhetném a filmet mer nem vok 18. mondom bazmeg mer a szekszjelenetet nézhetem ráadásul élőben, 2 méterre tőlem?????! :DD
szóval jól elvoltunk. jókat röhögtünk. viv állandóan basztatta tracyt h suttogni se suttogjon mer túl mély a hangja és zeng az egész nappali. meg akkor is rászóltunk tracyre mikor megmozdult mer elcseszte vele az izgi részeket. aztán már poénból hozzátettem tracynek h levegőt se vegyen mer kevés van a szobában és az ablak 1 karnyújtásnyira fölöttem (azaz túl messze) van.
aztán végül tracyék csak nem bírtak visszavenni a tempóból úgyh mondták miután már jól kiröhögtük magunkat mindannyian h inkább otthagynak minket a horrorral (amiről már fogalmunk se volt h most mivan mi történt, de azér köszi tracy :P)... szóval ők meg elmentek a hotelbe...stb stb stb

majd még folytatom. de ne örülj mer nem a hoteles dolgot fogom folytatni majd te folytatod magadnak xD







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat