Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
vidéken xD

tracyvel a magyar vidéken. mi annyira jófejek vunk tracyvel h felajánlottuk évinek[bárcsak ne tettük volna] (aki miniszoknyás-festettszőke-szétsminkelt-"napszemcsis-ahogy ő magát nevezte"), szal kitaláltuk h lefuvarozzuk magyarszerdahelyre máriská' nénjéhez, úgyse volt jobb dolgunk meghát tracy is azé be volt indulva h nézzük meg a countryt. hát ha country ako country, ha tracy itt van és azt akarja ako country is lesz.
hát az út az úgy telt el h tracyvel dumáltunk, évi sminkelte magát és közben sztorizgatott vmi olyasmiről ami kurvára nemérdekelt engem (még szerencse h tracy nem értette). tracy tuti kibaszta volna a kocsiból az M5-ös közepén ha értené a magyart. xD
megérkeztünk. gyorsan kiraktuk évit (neislássuk) és tracyvel mászkáltunk egy kicsit. a falutemplomban vmi party volt... nézzük meg mijen party mondtam tracynek, utána mikor beléptünk rájöttünk h az olyannyira party volt h temetés volt. tracyvel megjegyeztük h majdnem eltaláltuk. eccer voltam 1 fél éve falusi temetésen, mikor a nagyim tesóját temettük el és már ott is érdekes volt az egész falusi szokás a temetéseknél. szal ott álltunk bent és mondtam h mennyünk ki de tracy tökre érdeklődve figyelte h mi történik és hát végig is néztem magunkon - mintha csak temetésre jöttünk volna - mindketten fekában voltunk talpig. tracy feka farmer feka bőrkabát, feka cipő úgyh nem voltunk túl feltűnőek.
aztán hirtelen egy falusi néni kendővel a fején hirtelen belénk karolt (tracyvel majdnem megállt a szívünk) és elvezetett minket h üljünk le. mondom hát ez fasza. úgyh tracyvel leültetett minket hátra. már javában folytak a siratóénekek v miket szoktak ijenkor énekelni és tök logikátlanul felálltak az emberek időnként majd leültek. tracyvel próbáltuk követni h miko kell felállni meg mikor kell visszaülni de nem nagyon jött össze. az előttünk ülő néni csúnyán nézett ránk amiért nem tudtuk a falusi temetési szokásokat. hát bocs. majd gyakorlom.
na elvoltunk tracyvel ráadásul menekülni se tudtunk mer beszorított minket két 150kilós néni két oldalról.
a legvége még vicces volt mer azzal zárult h mindenki megfogta a körülötte lévők kezét szép sorjában és vmi falusi mondást lenyomott mi meg továbbra is kaptuk a szúrós tekintetet az előttünk lévő nénitől aki ismét fel volt háborodva h nem ismerjük a szokásokat. xP
szóval tracyvel letudtuk az ismeretlen temetését. azt már nem néztük meg ahogy a földbe helyezik, inkább mászkáltunk.
magyarszerdahely egy tök szép kis falu budapesttől délnyugatra, zala megyében.tök széles az utca, középen pedig egy patak választja el az út két féltekét. a park mentén pedig gyümölcsfák vannak, szal tök szép.
tracyvel leültünk az árok partra és meséltem neki h én régen csomószor voltam itt magyarszerdahelyen és meséltem neki h tele van fura állatokkal ez a patak. nem tudtam angolul a piócát (még most se tom) szal vicces volt. szal actitvityztünk is, mutogattam neki mindent.

jaj utána jött a kiskedvenc miniszoknyásunk akit mintha a sarokról dobtak volna oda hozzánk ilyen halál idegbeteg fejjel és kiverte a balhét h "mi az h tracy nem hord magánál gumit??" na én ennél nagyot néztem de visszakérdezni se tudtam h mivan mer a csaj csak mondta a magáét. ez olyan drámai pillanatnak tűnt, hát ugye faluról van szó szal kb az egész falu kijött és kíváncsian leste h mi jön ki a gumis sztoriból. de nálam nem voltak kíváncsibbak. valószínű az én kíváncsiságomat már csak tracy kíváncsisága írhatta volna felül, amiért ő közvetlenül érintett volt.tracy meg szerette volna érteni h miről üvöltözik évi. szal az egész falu kb minket nézett, persze próbálták leplezni de egyértelmű volt h most mi vagyunk a főszereplők.
a nemtomhányadik üvöltözős mondatánál kiderült h évi arról beszél h "mi az h tracy nem hord magánál pótkereket?" .. az első verzióban kicsit más értelmet kapott. nemmindegy mit hova húzunk ugye. xD
szal igazából évi (éljen az értelem) úgy gondolta h defektes a kocsi és h azért kell a pótkerék. de szó se volt defektről, nemtom mijen nézetből látta defektesnek. de legalább drámai lett a látogatásunk a faluba.

az egyik néni beinvitált minket, aki igazából nem is meghívott hanem megparancsolta h menjünk be hozzá. bemutatkozott és megtudtuk h bözsinek hívják ami ultraszekszuál név. teeee tracy olyan csodáló fejjel nézett végig a falusi telken mint vmi kisgyerek aki látja életrekelni a kedvenc mesehősét. kurvanagy volt. a kút, az istálló, a kamra, a falusi vályogház. bementünk a tyúkudvarba és rájöttünk h kibaszott éhesek vunk. tracyvel már futkározó grillcsirkéket láttunk magunk előtt az udvarban. de olyan ijesztő volt. tracy is szemezett az egyik tyúkkal, felteszem már ő is a grillcsirkét látta benne.
de az a vicces h annyira vadászó tekintettel néztünk a tyúkokra h a néni azonnal mondta h látja h éhesek vunk.xD bözsi néni egyébként aranyos volt, és nem is az a fárasztó öregasszony volt, hanem tök művelt volt és szimpi volt neki tracy is. csomót dumáltunk 2en miközben bözsinéni elénk rakta a sültcsirkét ami isteni guszta volt, igazából kérettük megunkat mer nem akartuk elfogadni a kaját de hát tök rendes volt. tracy ugye megint ki lett rekesztve a beszélgetésből mer ugye nem tud magyarul beszélni. de elvolt mellettünk, még ha nem is érti, ako is szereti hallgatni ha magyarok dumálnak.:P
egyszer csak csöngettek, és hát nem fogod kitalálni ki volt, persze h évi, ráadásul hozta a miss-picsa barátnőjét bettit, aki tracyre volt kíváncsi. na most azt tudni kell h betti elélvez ha amerikai akcentusú angolt hall. így tracynek nyert ügye volt. talán betti szótára éppen csak súrolja az 'i love you' tudását. tracynek mondtam h egy mondattal is el tud juttatni egy csajt a csúcsra, az má nem rossz. és nem is hátrány.
szóval betti miután megjárta a csúcsok csúcsát tracyvel, el is húztak szerencsére.
megismertük bözsinéni pulikutyáját, nevén nevezve jancsikát. jancsika elég kanos volt, mind tracy és mind az én lábamat is megerőszakolta.
bözsi néni még hozott nekünk házipáleszt, ami meg is tette hatásást, mer nekiállt minket ölelgetni. hát mit ne mondjak tracyvel zavarban voltunk kicsit, meghát idő is volt, úgyhogy megköszöntük szépen a kaját meg mindent (tracy írásba adta neki -magyar nyelven - ami nagyon aranyos volt tőle) és elindultunk visszafelé, örömünkre évi nélkül.

hazafelé úton összegeztük a napot. végülis eltemettünk egy ismeretlent. tracyről megtudtuk h nem hord magánál gumit. xD. azt h tracy 1 mondattal is el tud juttatni 1 csajt a csúcsra... és azzal a tudattal megunkban, h tracy lába se szűz többé.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat