Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
szülinapos-hét

ez a hét annak jegyében telt, h épp csak túléljem. és ÉPP CSAK túléltem. nem emlékszem h valaha aludtam volna ilyen elbaszott keveset. tegnap elott 3 órát aludtam, tegnap éjjel már legalább(!) 4 órát aludtam, szóval ha folytatódik ez a tendencia akkor lehet hogy egyenes úton vok affelé, h az élő halottból újra emberré váljak.
daniról annyit, hogy már nem emlékszem milyen amikor józan. tracyvel is hasonlóképp vannak a dolgok.
bálintéknak van egy nagy, egész jó pincekocsmájuk. úgy van megcsinálva, hogy a kocsma lent van értelem szerűen, a ház pedig fölé épült. egy kurvanagy ház.
tegnap ott abban a házban egy kurvajó bulit hoztak össze a barátaim, ahol megünnepeltük h 15 évet sikerült leélnem, ami önmagában nem nagy teljesítmény, de tekintettel arra h milyen életvitelt folytatok egész jó.
mindenféle korosztály volt. szerencsére volt sok jóarc, és még csak nem is tracy volt a rangidős!! ki előbb ki később ment el a buliból, volt aki el se ment (megjegyzem bár jobb lett volna ha otthon hánynak egy jót, és nem pedig a bulin).
nem szeretem a meglepetés-bulikat.

na a másnap. ez a szar a bulik után. de erről tracy tudna mesélni, aki ma egész reggel is ölelgette a klotyót, abban reménykedve, hogy kijön belőle aminek ki kell. tracy nem nagyon szokott bebaszni, de most ellensúlyozni kell egy kicsit a magánéleti mélypontot.
na nem akarok nagyon belemenni a buli részleteibe mer úgyse lehet, ahhoz meg túl másnapos vok h puzzle-zek az emlékeimmel, igen, mert eléggé szét vannak esve a dolgok a fejemben. sőt, ki se bírnám rakni mer bizonyos részek teljesen hiányoznak. de azért felidézek pár dolgot.
mint például az a szép, romantikus kép, mikor tracy az éjjelen át szerelmes számokat énekelt egy félig üres vodkás üvegnek. szinte biztosak voltunk benne, hogy még az éjjel folyamán ezek összejönnek.
a ház és a kocsma is rendelkezésünkre állt, külön tetszett hogy a kocsmába nem jöhettek be idegenek, szal amolyan zártkörű volt.
romi bealudt ott ahol éppen összeesett, az asztal mellett a földön. persze h pont a legforgalmasabb helyen, szóval kitartóan taposta őt mindenki aki csak közlekedni szeretett volna. az egyik hülye meg úgy oldotta meg a dolgot, hogy benyomta romit az asztal alá.
miután tracy kifogyott a szerelmes számokból (és a vodkás üveg is kiürült), bealudt. részegen bealudni azért nem jó, mert nem tudod mi történik körülötted, vagy éppen veled. úgyhogy egy gátlástalan, félreérthetetlen szándékú ribanc szállta meg tracyt, aki össze-vissza taperolta mindenfelé a magán kívül lévő keresztapámat. szóval odamentem a csajhoz és kérdeztem hogy ezt mégis hogy gondolja (hát ő nem igazán úgy értette, ahogy én) szóval felvázolta nekem azt, hogy HOGY gondolja el az éjszakát tracyvel. szóval ez egy nyomós ok volt arra, hogy tracyt ne nagyon hagyjuk egyedül.

réka a folytonos szivatásom helyett új elfoglaltságot talált: úgy gondolta h befonja tracy kezén a szőrszálakat.

nagyon jó kis dallamos zene szólt, és jó lett volna ha tracy is valamennyire magánál van és lenyomtunk volna együtt egy watermelon crawl-os linedance-et, amiért egyébként minden elmebeteg, idióta haverom könyörgött nekem.
egyébként meg vicces volt tracyre vigyázni. még a kötelességek alatt (mégha csak mi is érezzük úgy h kötelesek vunk valamire), fel tudjuk találni magunkat. jól elszórakoznuk. kitaláltuk, h tracyn társasjátékozunk, ami már rég nem akkora kihívás mióta tracynek eltűnt a hasa (lefogyta). meg olyat játszottunk, hogy egy pohár sört raktunk egyenként tracy mellkasára és ugye ahogy lélegzett a pohár le- és felemelkedett. a játék lényege természetesen az volt hogy ne boruljon ki, szóval neked kellett beállítani h hová rakod a poharat, ahonnan aztán nem mozdíthatod. de mikor szandi volt a soros, a tole megszokhatott szerencsétlenségével természetesen kiborult, nyakon öntve tracyt a jó hideg sörrel. tracy tökig ázott, úgyhagytuk. legalább a szeksz-orientált csajnak is aki rászállt még az előbb tracyre, bíztunk benne hogy elmegy a kedve.
elment a kedve, de továbbra is emlegette mikor összefutottunk a bulin, h keresi a keresztapámat, azt az 'izgalmasan néző' faszit.
mondtam neki, hogy most fonják a kezén a szőrt úgyhogy nem ér rá és hogy szálljon le róla.
viv a barátnőm nem volt bebaszva, de ő is iszogatott azé rendesen. csocsózás volt ezerrel. saját koreogrefált győzedelmi üdvrivalgást dolgoztunk ki. elvégre csak MI nyerhetünk. fő az optimizmus.
míg tracy aludt egy jó két órát (ezt azér megemlítem, h alvás közben magához szorított egy nagy párnát amitől olyan volt mint vmi kisgyerek). ez idő alatt mi szarrá vertünk mindenkit csocsóban meg dartsban. aztán nem hittem a szememnek, tracy a saját lábán jött felénk (igaz elég bizonytalanul) és kérdezte h mizu. wow. hát volt mit mesélni, elmondtuk h meg lett taperolva egy luxusribanc által aki szerint izgalmasan néz, elmagyaráztuk h miért van sörszaga és h reménykedtünk benne h összejön azzal a vodkás üveggel amivel romantikázott.
utána csak arra emlékszem, hogy romival (aki akkorra észhez tért) büszkén bejelentjük, h már pedig mi nem fogunk bebaszni.
a többi emlékem elázott az alkoholban.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat