Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
no title

tracy megérti, h nem vok 5 éves, és nem áll elő azzal h takarodjak aludni időben. és ezt értékelem, úgyhogy az utóbbi pár napban nála aludtam.
a tegnap jó volt, átmozdultunk nagyiékhoz, tracy kapott egy jó nagy adag üvöltözos magyar kérdéstámadást nagyimtól, ölelgetést, soksok gulyásleves, palacsinta, holnapra milánói. éhen halni már nem fogunk.
tegnap este egy rettenetesen szar filmet néztünk tracyvel, de minden egyes pillanatért kárpótolt minket a főszereplő csaj látványa. ejha. fogalmunk se volt miről szólt a film, de meg is ijedtem volna ha értjük, mivel oroszul ment. kamerakezelés nulla, zene nulla.

rita rájött, hogy egy fasz. reméltem h magától jön rá.

kim talált valami tévadót, ahol régebbi zenék mennek, jellemző ingermentes életünkre, hogy azon tudtunk röhögni, hogy jébazmeg, ezt a számot ismerjük, nahát, az előadót is, mármint a nevét, de fogalmunk nem volt arról hogy ez adja elő. meg hogy ilyen kreténül néz ki.

csak megemlítem, hogy dél-kelet texasban már most kis híjján 30°C van, ami beaumont -ot is eddzi rendesen. tracy nem valami lelkesen vette tudomásul hogy át kell huppannia a 30fokba (mondtam neki költözzön hungariba), de már megszokhatta volna a negyedik X betöltése után, hogy ott az embernek kisül az agya.

"a spongyabobos vandál". igen most olvastam a híreket; a spongyabobos vandál kísért a történelmi épületek között a colorado állam-beli monumentben, vérszomjasan keresve a legjobb helyet a spongyabobja felrajzolására, mindezt a történelmi épületek falára. a vandál költségei: festékszóró. az állam költségei: felbecsülhetetlen..lévén h történelmi dolgokkal állunk szemben.

mostanában szeretem nézni a reklámokat. azzal szórakozok, hogy megpróbálom kitalálni, mi bennük a csúsztatás, a ferdítés, illetve hogy mennyire nézik hülyének a fogyasztót.
nézegettem a régebbi reklámvideókat és egyik este azon gondolkoztam el, hogy vajon mennyit fizethetett a luminarc a reklám alatt futó zenéért, ami -az ilyenolyan poharakat meg üvegkübliket éltető szövegtől eltekintve- tulajdonképpen a "diamonds are a girl's best friends" volt. szegény marilyn monroe erre biztosan nem gondolt.
vannak iszonyatosan szar reklámok, mint pl a raiffeinsen reklámok, amitől szimplán szétbasz az ideg. vagy a UPC, amibe két, igazi seggfejet (szőkeandrást és badársándort) szerződtettek be, és velük viszik végig a reklámjaikat. nem tudom milyen visszajelzésből következtettek arra, hogy FASZÁK a reklámjaik, de úgy néz ki hogy még mindig így gondolják, mert változatlanul-fokozhatatlanul szarok.
tegnap este is többször láttam upc reklámot, és ma reggel is, csakhát ébredés után alacsonyabb az ember ingerküszöbe, úgyh most rendesen fel vok bosszantva.

tracy amúgy hazament, illetve nem haza hanem houston külvárosába. most azt tervezi h leköltözik a parton lévő beaumonti házukba, ott rendbe szedi a kertet meg az egész házat, és onnantól kezdve már csak annyi dolga lesz h bízzon abban h michelle ne akarja kibaszni onnan.








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat