Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
kaliforniaban vok

kaliforniaban vunk. igazabol nem ugy ahogy terveztuk, mer itt van velem romi, viv meg kim tesom. ezzel ellenben apat nem is latjuk, mer allandoan a kaliforniai egyetemista ezer eve nem latott haverjaival buliznak es bizalmas kapcsolatot alakitott ki az alkohollal. nem sokat tudunk rola, de szerintunk jol erzi magat, mert a tegnap bulibol felhivta romit azert h elmondja, jezus bizony magyar volt. neha hazajon, csak h megnezze elunk-e es hogy nem gyujtottuk-e magunkra a hazat, ami egyebkent apa egyik haverjae, aki megengedte h itt lakjunk mig o kulfoldon van. amugy apam teljesen normal, csak miota kint vagyunk azt hiszi h ujra egyetemista.
az elso par napban maszkaltunk a varosban, 25fokok voltak szal nem panaszkodhatunk, a melegebb napokban kitesszuk magunkat a partra es punnyadunk. aztan eljott a julius, tracyt hozva magaval. napokig unnepeltunk a julius 4.-et, azaz a fuggetlenseg napjat... bekurtunk mint allat. mindenki. tracy meg romi diszkoban is voltak, mer osszetevesztettek a diszkot a country klubbal.
voltunk par napot los angelesben, atmentunk san franciscoba. innen is majd sztorizok ha lesz kedvem/idom, de most egyik sincs.
12.-en megyunk texasba es mar alig varom. aztan 17.-en repulunk haza, mer masnap jonnek a norveg rokonaink akik nem tudnak magyarul es vicces kiejtessel beszelnek angolul, ugyhogy kemeny agymunka lesz.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat