Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
mexikoban


tegnap autozgattunk erre-arra. megint atmentunk mexikoba, mer az itt egy kopesre san diegotol. a hatar menti nyomornegyed semmit se valtozott mexikoi tijuanaban.
meglepetesemre meg most se doltek ossze a hazak, pedig
egy par eve epp ugy mint most, deszkakkal voltak megtamasztva a falak. ezek szerint eleg stabil deszkakkal, mer meg ma is megalljak a helyuket. naptelen utcak, fura szagok a levegoben, frissen mosott ruhak damilon a levegoben, fullaszto meleg, szaraz levego. egyetlen egy faszit lattunk, o is a jardaszegelyen ult es fogat mosott. ezek utan nem sok kedve van az embernek tovabb menni, de mikor mar elerkezel egy belvarosnak kinezo reszhez, megjon a kedved. igen, merhogy olyat is talatunk, de ott se volt senki. kicsit horrorisztikus viaszmuzeum magasodott a sarkon, ami meg akar jol is mukodhetne, de hat a jardan ulo faszi fogkefevel
nem hiszem h elobb menne viaszmuzeumba, minthogy
furdoszobat csinaltasson.
beultunk egy viszonylag normalis mexikoi etterembe, ahol apa magaba nyomott egy burritot, mi meg nyugdijasan mojito kokteloztunk, csak semmi csipos mexikoi szar.
viszont megnyugtato volt, h vannak rajtunk kivul a varosban, mer a korulottunk levo asztaloknal is uldogeltek paran.
romival miutan ledontottuk a mojitot, a jeg megmaradt, ami a koktel kb felet tette ki, nehogy mar karba vesszen, meleg van mint a kurvaelet, igy romival beontottuk a jeget a gatyankba ..
..ami vicces volt. ezek utan ugy vonultunk vegig a varoson
mintha osszehugyoztuk volna magunkat. sot, talatunk egy kinti csapot es teljesen bevizeztuk magunkat. mindenki. apa is. kim meg viv mijen jol neztek mar ki vizesen. romi allandoan megjegyzeseket tett h kim mijen szekszi vizes poloban ahogy rafeszul, direkt idegesit, mondtam ha hozzanyul kimhez az o engedelye nelkul, ako beletaposok az arcaba, meg akkor is ha a legjobb baratom.

amugy szeretem romit mer igazi segg. kim hugommal szokas szerint teljesen jol megvunk, szivatjuk-farasztjuk-rohogtetjuk egymast, viv meg a baratnom aki szinten idiota hozzank hasonloan, igy jol bekapcsolodott a romi-kim-en trionkba. sot, apaval is jol elvunk. az a jo h apa eleg gyorsan alkalmazkodik es mindenkivel jol elvan, epp ugy mint tracy (nemhiaba egyetemen mindefele egyutt bandaztak). es persze csaladi
oroklodes h mindenkinek szofosasa van, ugyh ha te nem
szerecc beszelni akkor hamar megunlak.

most jottunk haza los angelesbol. mig ott 27 fok, itt 23 fokok vannak az utobbi napokban, ma meg felhos is az eg .megneztuk mizu hollywoodban es beverly hills-en...de ennek majd tobb idot szentelek, de most mek mer romival enekelnem kell meghozza britniszpirsztol az ooops i did it again-t, csardast tancolva kozben, tojassal megrakott evokanallal mindket kezemben, erotikus csipomozgassal megtoldva; fogadtunk h terryblack mostanaban ferfi-e vagy no, es en amellett erveltem h no, es vesztettem, mint altalaban. elvesztettem a fogadast. terryblack megint ferfi!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat