Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2007-10-03


Hammond Tábornok Naplója

Írta : Daver

Wendy Parkinson: Sam Carter naplója,
Kendra: Jack O'Neill naplója,
és Noddy: Daniel Jackson naplója című novellák alapján írta: Daver

4:37

Felébredek. Gyorsan fölülök. Ki akarja éppen elpusztíta a világot. Eszembe jut hogy otthon vagyok. Azonnal visszaalszom.

4:43

Megint felébredek. Ezúttal a szememet is kinyitom, így kiderül ki okozza folytonos felébredéseimet? Az egyik unokámra jött rá a "félek a sötétben"? Kiváncsi vagyok mifolyik most a Cheyenne Mountainban? Remélem ezalatt senki nem próbálja meg elpusztítani a Földet?

4:44

Jaj! De! Apophis mindig éjjel támad! Úristen! Hívjuk az elnököt.

4:45

Tényleg? Apophis állítólag halott. Namind1.
Visszaalszom.

6:21

Megint felébredek. Már megint nem álmodtam semmit. Lehet hogy beszélnem kéne valakivel. Nem is tudom?

6:29

Készen van a "büszke tábornok" imidzsem, előkerestem az egynruhát is? Irány a bázis. Bár az akkor is zavar, hogy nem álmodtam semmit? Mit is mondott Dr. Jackson, ki is álmodott Alanis Morisette-t éneklő meztelen kék bányászosat? Na mindegy. Majd megkérdezem tőle az eligazítás alatt?

7:47

Megérkezek a bázisra. Dr. Jackson még a parkolóban van, a kocsija csomagtartójában. Megyek, megkérdezem, azt az álom dolgot.

7:48

Inkább mégse. Valami gond van a zoknijával. Még szerencse hogy én a hadsereg egyenkék tábornoki zokniját hordom. Egy gonddal kevesebb.

8:00

Eligazítás. A CSK-1 rutinküldetésre megy holnap.

8:05

Ezt nem hiszem el. Az ezredes irogat miközben magyarázok. Életében először jegyzetel.

8:10

Ásványvizsgálat. Már az ezredes sem jegyzetel. Dr. Jacksonnak viszont felcsillan a szeme. Lehet hogy ez az. Az ezredes elképzelte álmában hogy a CSK-1 meztelenül ásványokat bányászik kék jaffának öltözött Alanis Morisette-tek társosgában.

8:10 30''

Nem az kizárt.

8:10 45''

Akkor az ezredes mért vigyorog akárkire is néz?

8:11

Rámnézett. Ezért még számolok vele.

8:13

Az őrnagy nagyon izzad. Megkérdem tőle mi a baj, erre ő valamit motyog. Szerintem összebeszélt az ezredessel. Vele is számolok.

8:22

Teal'c szemezgetett egyett a társasággal. Jack arcáról lefagyott a vigyor. Nekem viszont Tea'lcről eszembe jutottak a kék jaffák. Meg mondott valami génmanipulált banánfürtöt is?

8:24

Nem is génmanipulációt mondott? Azt hiszem inkább emlékmanipuláció.

8:25

Az lehetetlen. Egy banánfürt nem lehet emlékmanipulált.

8:26

Akkor már inkább a génmanipulált banán?

8:27

Hacsak?

8:30

Ezaz. Carter őrnagy meztelen az ezredes álmában és Alanis Morisette-t énekel egy emlékmódosított, kék jaffákkal benépesített bányában, aminek a fala génmanipulált banánból van?

8:31

Vagy mégse?

8:32

De! Biztos.

8:35

Az előadók lassan befejezik a briefinget, én viszont majd megszakadok a röhögéstől, tábornoki rang ide, vagy oda? A problémát egy gyenge poénnal oldom meg. Az ezredes nagyon furán néz rám. Dr. Jackson és az őrnagy pedig Jackre néznek furán. Pontosabban a papírjára. Akkor mégsem jegyzetelt.

8:36

Jack nagyon röhög. Vajon min? Talán a papírján van valami vicces? Vagy rajtam? Az lehetlen. Ma is a kék szabvány zokni van rajtam. Megpróbálom elterelni a figyelmem az ezredesről, ezért inkább megkérdem az őrnagytól, hogy mi a helyzet az új növényekkel. Na és most mi rosszat mondtam? Így legyen az ember okos parancsnok?

8:40

Mindenki távozik a dolgára, Teal'c meditál, az őrnagy a laborba megy a naquada generátorát szerelgetni, Jack utána oson, Dr. Jackson meg eltűnik a szobájában. Azt hiszem nekem sincs más dolgom, mint beülni az irodámba, meginni egy nagy bögre forró teát, majd körbesétálni a bázison?

8:55

A körutam érdekes fordulatot vett. A biztonsági szobából megláttam mi is folyik a laborban. Jack éppen összezúzott néhány kávéfőző kinézetű méregdrága készüléket. Mindeközben Dr. Jackson az ajtó előtt hallgatózik? Ezek a mai fiatalok?

9:30

Offworld Activation. Egy lény egyszerűen megjelent az indítócsarnokban. Ide a CSK-1 kell?

9:31

"CSK-1 az inditócsarnokba!!!"

13:58

Dr. Jackson órák óta próbál kommunikálni a lénnyel, de az nem reagál.

13:59

Jé? Mgmozdult! Úristen! Ez veszélyes! Kerítsék elő Carter őrnagyot!

14:00

Dr. Jackson is kimenekült a lénytől? A pálya innentől az őrnagy zsenialitásáé?

14:56

Az őrnagy megmentette a bázist. Talán az egész világot. Most ezek után kissé furán fogok nézni Dr. Jacksonra. Meg a zoknijára?

*****

20:02

Teal'c most érkezett vissza a bázisra. Éjjel miután kidobták őket egy bárból (ezek a mai fiatalok?), és hazavitte Dr. Jacksont, különös érzése támadt, majd rájött hogy Ree'touk támadták meg a Földet. Úristen! Hívjuk az ezredest.

20:03

Az ezredes nem veszi fel a telefont.

20:04

Az őrnagy sem.

21:32

Az egyik katonai műhold bemérte az őrnagy és az ezredes helyzetét. Mindketten Jack lakásán vannak. Hujj.

23:20

Előkerítettük Dr. Fraisert, és kiderült, hogy semmi féle Ree'Tou veszély nincs, csak Teal'cben másképp nyilvánul meg a részegség? Érdekes. De mit csinálnak vajon az ezredesék ennyi ideig?? Csak nem??

*****

Másnap reggel 7:31 Cheyenne parkoló

Carter őrnagy csak áll a kocsijánál és hatalmas vigyorral a fejét ingatja, miközben azt ismételgeti: "hűha"? Dr. Jackson a lift ajtajának támaszkodva igazgatja a zokniját. Jack O'Neill ezredes pedig már a briefing szobában vár, és szintén valami "hűhá'-t emleget? Vajon mit csinálhattak? ???







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat