Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Tia adatlapja

Teve neve: Eyjafjallajökull / Sorszáma: [47146 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy lány,
magassága: 160 cm, súlya: 60 kg.

Születési idő: 1996-04-13 (23 éves)
Horoszkóp: kos
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
A haja... rasztás
Stílusa: egyedi

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/47146
Ez Ő!

Hey! :)

Fogalmam sincs mit írjak... Eléggé sajátos - vagy talán inkább úgy fogalmaznék, hogy ritka, hiszen biztos akad a bolygón még néhány olyan őrült mint én - világnézettel rendelkezem, ami sokszor konfliktusokat szül. (Nyugi nem vagyok macskagyilkos, csak asszem kicsit fura, legalábbis ahogy eddig leszűrtem az emberek reakciójából.)
Éppen ezért, jobb ha a megszokott kérdéseknél maradunk, mint például a zenei ízlés, "hobbik" (valamiért rühellem ezt a szót), kedvenc kajám, stb.

A zene terén javarészt a metált részesítem előnyben, főleg powermetalt és folkmetalt vagy paganfolkot, de megesik hogy altert vagy indiet, vagy még ritkábban reagget hallgatok, meg van hogy mást is, de most minek raboljam az időd?! A lényeg, hogy a zene nagyon fontos számomra. \m/^^

Ha már zene, akkor film. Nagyon ritkán ülök le filmezni, mert egyszerűen nem kötnek le. Talán 1 van amit kiemelnék, ez pedig az Into the Wild. Azt hiszem ez a legmeghatározóbb film az életemben. Hosszú lenne leírni hogy miért, úgyhogy nem is ragozom.

"Hobbim" úgy kifejezetten nincs, mint pl. a panelnyuggereknek a makettezés, mert a gond az, hogy rohadt sok dolog érdekel, de rendszerint belekezdek valamibe és csak úgy abbamarad az egész, mert vagy megunom, vagy jön valami új. amit azonnal ki akarok próbálni. Ugyan vannak dolgok, amik gyerekkorom óta végigkísérik az életemet, mint a rajzolás, festés, alkotás, de ezt már inkább hívnám hivatásnak, mintsem hobbinak, miután grafika szakon tanulok.

..Long story short..
Legtöbbször pozitív vagyok és kedves az emberekkel, úgyhogy nyugodtan írj ha netán felkeltette valami az érdeklődésed (nem feltétlenül velem kapcsolatban, kérdezhetsz tőlem az állat - és füvészkerti etikettről is, szívesen válaszolok! :D)

Peace! :)

U.I.: Ez valamiért kiment a fejemből, és csak most jutott eszembe, pedig elengedhetetlen infó rólam.
Egyszer sütöttem pizzát Harrison Fordnak.
Dicsőítsetek! :DD
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat